Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Μιχάλης Παπαδόπουλος «Η Ν.Δ. θα αλλάξει το νόμο για τα ταξί»

Ρεαλιστική, αλλά και άμεσα υλοποιήσιμη είναι η επαναδιαπραγμάτευση μιας σειράς μέτρων, όπως η ρύθμιση για τα ταξί, κατά τον βουλευτή της Ν.Δ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, ο οποίος χαρακτηριστικά σημειώνει ότι «τελελεσμένα υπάρχουν μόνο στα νεκροταφεία».
Ο τομεάρχης Μεταφορών της Ν.Δ., Μιχάλης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι οι αστικές συγκοινωνίες πρέπει να παραμείνουν ως κοινωνικό αγαθό. Παράλληλα σε συνέντευξή του στη Real News σημείωσε: «Η αψυχολόγητη και με κομματικά κριτήρια απόλυση των 275 εκπαιδευμένων υπαλλήλων του μετρό από την ίδια την εταιρία, ενώ αναμένεται το άνοιγμα 7 νέων σταθμών, εάν δεν αποτελεί κομματική εμπάθεια, καταδεικνύει την ανικανότητα της κυβέρνησης να σχεδιάσει τις αστικές συγκοινωνίες» και συμπλήρωσε πως το γεγονός ότι η Ν.Δ. δεσμεύτηκε να αλλάξει το νόμο Ραγκούση είναι απόλυτα ρεαλιστικό και κατανοητό στη κοινή λογική».

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος ανέφερε: «Είμαστε υπέρ της απελευθέρωσης όλων των επαγγελμάτων με κανόνες και προϋποθέσεις. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι και αυτή η τελείως φιλελεύθερη οδηγία Μπόλκενσταϊν έχει εξαιρέσει τα ταξί από την απελευθέρωση και αφήνει κάθε χώρα, ανάλογα με τις ανάγκες της, να θέσει κανόνες. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα κόμματα, συμπεριλαμβανομένης και μερίδας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, συμφωνούν με τον καθορισμό πληθυσμιακών κριτηρίων».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη κύριε πιος εισται ????

Ανώνυμος είπε...

Sygnwmi Kyrie pios eistai????

Ανώνυμος είπε...

Κόψτε τον λαϊκισμό επιτέλους !! Σκοτώνεται τη δημοκρατία !! (αλλα αυτό σας ενδιαφέρει ελάχιστα. Πρώτα το τομάρι σας)

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι εκλεγμένος Βουλευτής, πετυχημένος στο Ν. Κοζάνης.Ο Πρόεδρος ΝΔ με ανέθεσε να βάλω τάξη στις Μεταφορές και δημόσιες συγκοινωνίες...
Οταν γίνω Υπουργός Μεταφορών, θα δώσω 100.000 νέες αδειες ΤΑΧΙ...

Ανώνυμος είπε...

Σε κάθε ψέμα που λέτε έπρεπε να έχετε μείωση μισθού μπας και το κόψετε...!!

Το Προφίλ μας