Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Σε εξέλιξη "δημοψήφισμα" στο Πλατανόρεμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί άτυπο δημοψήφισμα στο  Πλατανόρεμα του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Πρόκειται για θέμα που απασχολεί και διχάζει την κοινωνία του Πλατανορέματος με τις δύο αντίθετες απόψεις να εκπροσωπούνται από μέλη του συνδυασμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Μενέλαος Μακρυγιάννης βρίσκεται στην μία πλευρά, ενώ ο πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου στην αντίθετη.
Η κοινωνία του Πλατανορέματος γνωμοδοτεί με την ψήφο της για την κατεδάφιση ή όχι παλαιού και κενού οικήματος που βρίσκεται εντός του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Πλατανορέματος. 
Ο πρόεδρος  κ. Λαγογιάννης (μέλος της παράταξης Μακρυγιάννη) και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισαν την κατεδάφιση του κτιρίου. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Μακρυγιάννης, ωστόσο, εμμένει στην αντίθετη άποψη - στη διατήρηση του κτιρίου και πιθανή αξιοποίησή του. 
Τη λύση καλούνται να δώσουν οι δημότες.
Οι "κάλπες" θα κλείσουν στις τρείς το μεσημέρι. 


Σχόλιο ai-vreS: Τα προγνωστικά δείχνουν ότι ο κ. Μακρυγιάννης θα υποστεί βαριά ήττα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πως εβγαλες συμπέρασμα, οτι θα υποστεί ήττα??
Και ποιά προγνωστικά??
Σας αρέσει να υποστεί ηττα, για να μην εχει αντίπαλο ο δήμαρχος,ε?

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Συγχαίρω τον Κύριο Λαγογιάννη, Πρόεδρο του Πλατανορέματος, για την απόφασή του να κάνει δημοψήφισμα για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Διαφωνώ όμως με την θέση για το ποιος θα επικρατήσει, όχι κύριοι δεν είναι πολιτικό το πρόβλημα, ελπίζω οι κάτοικοι του Πλατανορέμματος να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Ανώνυμος είπε...

Το επίπεδο αντιπολίτευσης του Μακρυγιάννη μέχρι τώρα είναι απογοητευτικό. Ανευρος και ατονος, δεν εχει πυγμή λόγου και σε τίποτε δεν θυμίζει, οταν πρίν ενα χρόνο ΄΄φλωναζε΄΄ στην προεκλογική περίοδο.
Η απογοήτευση γίνεται μεγαλύτερη στην ΝΔ που διαβλέπουν οτι με αυτόν σαν υποψήφιο, θα χάσουν και τις επόμενες εκλογές.
Ο Μακρυγιάννης, δεν κάνει για αντιπολίτευση.
Ποτέ μέχρι τώρα δεν αρθρωσε νευρώδη λόγο στα δημοτικά συμβούλια και οταν παίρνει το λόγο, για ενα θέμα, σαν να παρακαλεί ή ικετεύει το δήμαρχο, τι θα κανει με εκείνο ή το άλλο...
Δεν αποδίδει πολιτικά και δείχνει το πόσο ''άπειρος'' είναι ακόμα!!!

ai-vreS είπε...

Είπαμε, τα πρωγνωστικά δείχνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφών δεν ήταν απόφαση του κ. Λαγογιάννη να κάνει δημοψήφισμα αλλά του Δημοτικού Συμβούλιου.Ο κ. Λαγογιάννης ήταν από την αρχή για να γκρεμισθεί το κτήριο και τελικά νίκησε.

ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ VIPS ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ 1-0

Τελικά ο Λαγός έφαγε τον Μακρύ και τους έμεινε το ΓΙΑΝΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Δεν παίρνω πίσω τα συγχαρητήριά μου γιατί του αξίζουν, συμπεριφέρθηκε δημοκρατικότατα, αφού αποδέχτηκε να γίνει το δημοψήφισμα. Διαφωνώ κάθετα με την πολιτικοποίηση της απόφασης των κατοίκων, πιστεύω πως δεν είναι ούτε ήτα του ενός , αλλά ούτε και νίκη του άλλου, είναι η θέληση των κατοίκων. Νομίζω πως θα πρέπει να ξεφύγουμε κάποτε, από αυτή μιζέρια να πολιτικοποιούμε τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Την πολιτικοποιηση την εκανε το αι-βρεσ λυπαμαι για τους χωριανους μου οσο για το ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ και τους αλλους τοπικους συμβουλους κανενας δεν μενει στο Πλατανορεμμα.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ
ΑΦΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ
ΑΝΩ ΤΟΝ 60 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕΝΕΛΑΕ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Το Προφίλ μας