Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσία του Ροταράκτ Ομίλου Κοζάνης στην 27η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

Η 27η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας έφτασε στο τέλος την περασμένη Τετάρτη με τον Ροταράκτ Όμιλο Κοζάνης να δίνει δυναμικά το παρόν για πρώτη φορά στην ιστορία του Ομίλου, εκπροσωπώντας τον Ροταριανό Όμιλο Κοζάνης αλλά και γενικά το Διεθνές Ρόταρυ.
Χιλιάδες άνθρωποι πέρασαν από το περίπτερο δείχνοντας έντονο ενδιαφέρον για τις δράσεις που διοργανώνει ο Όμιλος, να ενημερωθεί για το τι πρεσβεύει και ποια είναι η κεντρική ιδέα του Ρόταρυ διεθνώς.


Ακόμη, το περίπτερο επισκέφτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Σόκουτης, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, o Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου και αντιδήμαρχος Κοζάνης Παναγιώτης Αποστολίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Κωνσταντίνα Μητροπούλου, ο πρόεδρος του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου και ροταριανός Χρήστος Σάββας. Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε την επίσκεψη της Αμερικανίδας Γεν. Πρόξενου των ΗΠΑ. 


Ίσως είναι η πρώτη φορά που το κοινό της Δυτικής Μακεδονίας έρχεται σε τόσο άμεση επαφή με την ιδέα του Ρόταρυ και κατ επέκταση του Ροταράκτ που αποτελεί πρόγραμμα νέων του πρώτου. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία να διευκρινιστούν οι στόχοι και οι σκοποί των Ομίλων σε τοπικό αλλά και Διεθνές επίπεδο και να γίνει γνωστό το τόσο σημαντικό έργο που επιτελείται χάρη στο μόνιμα σύνθημα των Ροταριανών και των Ροταρακτόρων, το «υπηρετείν υπεράνω εαυτώ».

Επίσης, μέσα στις πολλές συζητήσεις που έγιναν, παρουσιάστηκε και ο απολογισμός της περασμένης πολύ επιτυχημένης και δραστήριας χρονιάς, αλλά και ο στρατηγικός σχεδιασμός που προγραμματίστηκε για τη νέα χρονιά που άνοιξε με την Έκθεση. Ο κόσμος που επισκέφθηκε το περίπτερο του Ομίλου έλαβε και ένα ένθετο με μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και κάποια βασικά στοιχεία περί του τι είναι ακριβώς το Ροταράκτ.

ραν όμως του ενημερωτικού χαρακτήρα που είχε ως στόχο η παρουσία του Ομίλου στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης, ο Ροταράκτ Όμιλος Κοζάνης θέλησε με την παρουσία του να περάσει ένα μήνυμα στήριξης και τόνωσης της τοπικής οικονομίας, της τοπικής αγοράς και των τοπικών επιχειρήσεων, ειδικά στις δύσκολες οικονομικά μέρες που διανύουμε. Η συμμετοχή του Ροταράκτ Ομίλου Κοζάνης σε συνεργασία με το πατρικό Ροταριανό Όμιλο Κοζάνης εντάχθηκε στα πλαίσια μια καμπάνιας στήριξης της τοπικής αγοράς ως ένας Όμιλος που άλλωστε παγκοσμίως απαρτίζεται από καταξιωμένους κατά τόπους επαγγελματίες.

Εκ μέρους του ΔΣ του Ομίλου Ροταράκτ Κοζάνης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση της συμμετοχής του Ομίλου στην Έκθεση και φυσικά τους ανθρώπους που σταμάτησαν έστω και πέντε λεπτά στο περίπτερο για να ενημερωθούν και να συζητήσουν μαζί μας.



Στοιχεία επικοινωνίας Ροταράκτ Ομίλου Κοζάνης:



Facebook Group: ROTARACT CLUB of Kozani



Ο Πρόεδρος                                                                                    

Χαράλαμπος Αθανασιάδης                                                                      

e-mail: ch.athanasiades@gmail.com                                         

τηλ.: +30 6946467697



Ο Γραμματέας

Πέτρος Παπαναούμ


τηλ.: +30 694 8402364

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας