Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Η στιγμή της αλήθειας για τη Λένα




Τα 15 λεπτά δημοσιότητας, κατά τον Άντυ Γουόρχολ, μαζί με 25.000 ευρώ, διεκδίκησε και πήρε η συντοπίτισσά μας Λ.Λ. στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, Η στιγμή της αλήθειας.
Η ίδια απάντησε σε ερωτήσεις προσωπικής φύσης, ενώ στο στούντιο βρισκόταν ο αδερφός της και δύο φίλοι της.

Η Λ.Λ. χτύπησε 25 χιλιάρικα και την έκανε ... γαλλικά...!!!
Πάντως η ιδέα με τη σαντιγύ δεν ακούγεται άσχημη...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τη σαντιγύ που την έβαλε;;; στη μύτη; Σούργελα

Ανώνυμος είπε...

pantws prepei na thn paradexteis gia to 8aros-8rasos ths

Ανώνυμος είπε...

Την ξαναδείξανε απόψε επανάληψη. Γεια σου ρε Λένα με τα ωραία σου!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ.ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΩΔΥΝΕΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗ ΒΑΛΑΝΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ.ΛΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ Η ΛΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ.ΛΕΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΙΑ ΜΑΣ!ΟΡΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ....ΓΑΛΛΙΚΑ!!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ¨ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Δικαιο εχεις φιλε κι εμενα μου αρεσε και το θεωρησα πολυ εξυπνο.απλα μιλανε ασχημα ατομα που δεν τολμανε.η λενα τολμησε και μαγκια της.αστους να λενε.οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.μπραβο λενΑ!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα

Το Προφίλ μας