Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Διαγωνισμός για το έργο "Βελτίωση προσβάσεων και συντήρηση εγκαταστάσεων και αύλειων χώρων σε σχολικά κτίρια του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

Διαγωνισμός για το έργο: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

  Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
 προκηρύσσει
δημόσιο συνοπτικό διαγωνισμό με ανοιχτή διαδικασία (άρθρα 27 & 117 του ν.4412/2016) και κριτήριο επιλογής την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη προσφορά), για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης  του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 61.899,99 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24 %).
1. Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στα γραφεία της Δ.Τ.Υ. του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού (κτίριο Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων  - Οδός Ανδρέα Παπανδρέου & Μαλούτα γωνία), στις 16/01/2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών), υπό την ευθύνη της αρμόδιας επιτροπής διαγωνισμού.
2. Το σύστημα υποβολής των προσφορών είναι με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης κατά το άρθρο 125 του
ν.4412/2016.
3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στα τεύχη δημοπράτησης από την ιστοσελίδα του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού (www.dservionvelventou.gr) όπου θα αναρτηθούν για λόγους δημοσιότητας. Θα πρέπει, όμως, να προμηθευτούν το έντυπο της Οικονομικής Προσφοράς, από τα γραφεία της αναθέτουσας αρχής ώστε να φέρει τη σφραγίδα και τα επίσημα στοιχεία της Υπηρεσίας. Πληροφορίες δίνονται από τη Δ.Τ.Υ. (αρμόδιος υπάλληλος κ. Μανώλης Θεοδωρίδης, τηλ. 2464500562) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες..
4.  Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 120 ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
5.  Κωδικός CPV 45214200-2 : Κατασκευαστικές εργασίες για σχολικά κτίρια./ Κωδικός NUTS τόπου εκτέλεσης έργου : EL531
6.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που είναι εγκατεστημένα :
α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.
Ειδικά οι προσφέροντες που είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα οφείλουν να υποβάλλουν βεβαίωση εγγραφής στο Μ.Ε.ΕΠ. ή στα Νομαρχιακά Μητρώα στην Α1 και άνω τάξη για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ.
7. Οικονομικός φορέας συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ένωσης.
8. Οι ενώσεις οικονομικών φορέων συμμετέχουν υπό τους όρους των παρ. 2, 3 και 4 του άρθρου 19 και των παρ. 1 (ε)  και 3 (β)του άρθρου 76  του ν. 4412/2016. Δεν απαιτείται από τις εν λόγω ενώσεις να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς. Σε περίπτωση που η ένωση αναδειχθεί ανάδοχος η νομική της μορφή πρέπει να είναι τέτοια που να εξασφαλίζεται η ύπαρξη ενός και μοναδικού φορολογικού μητρώου για την ένωση (π.χ. κοινοπραξία).
9. Εγγυητική επιστολή συμμετοχής δεν απαιτείται και προκαταβολή δε χορηγείται.
10. Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α.: 64.7321.01 του προϋπολογισμού του έτους 2018 της αναθέτουσας αρχής (Α.Α.Υ. με α/α 306) και η χρηματοδότηση προέρχεται από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
11. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
12. Η παρούσα προκήρυξη αναρτάται στο ΚΗΜΔΗΣ.
ΑΡΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΤΕΥΔ (ΠΛΗΡΕΣ)
ΤΕΥΔ (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ)
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ
ΦΑΥ
ΣΑΥ
ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΜΕΛΕΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας