Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κοζάνης αποκαλεί ως "Μαριονέτα" τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Από το kozanimedia.gr
Χθες ξεπουλήθηκε η ιστορία ,ο πολιτισμός και οι αγώνες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους να ελευθερώσουν την γη που λεηλατούσε ο Τούρκος και ο Βούλγαρος τότε .Τι και αν βγήκαμε στους δρόμους και φωνάξαμε και διαδηλώσαμε αφού πάλι αποφάσισαν άλλοι για εμάς χωρίς  εμάς .Δεν είναι απλά δώσαμε μια σύνθετη ονομασία και αμέσως λύθηκε το πρόβλημα και πανηγυρίζουν κάποιοι λες και μας έσωσαν απ’ την καταστροφή. Το πρόβλημα θα είναι μεγάλο στο μέλλον με συγκατάθεση Ελληνική .
Πόσο διαφορετικό θα ήταν να καθόταν σε ένα τραπέζι όλοι μαζί και να έβγαινε μια εθνική γραμμή συμφέρουσα πρώτα για εμάς και μετά για τους άλλους, δεν καιγόμασταν εμείς να αναγνωριστούμε ,οι Σκοπιανοί ήθελαν αναγνώριση με δική μας υπογραφή, την οποία την οποία τόσα χρόνια όλοι αυτοί που πέρασαν δεν την έδωσαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, με τα εμπάργκο, τα όχι και τους αγώνες γιατί σε όλα υπάρχει ένα όριο και μια κόκκινη γραμμή τουλάχιστον στα εθνικά θέματα που πάντα μας έβρισκαν ενωμένους…
Όταν το 40’ δίναμε μάχη σαν έθνος δεν μετρούσε αν ήσουν δεξιός η αριστερός ,πολεμούσαν πλάι πλάι για την ελευθερία,  την οικογένεια,  την πατρίδα των Ελλήνων ,για τα σπίτια τους , για τα παιδιά τους. Ακόμα και πριν το έπος του 40  η ομοψυχία σαν έθνος μας χάρισε την Ελευθερία και την ανεξαρτησία, γιατί σαν λαός ξέρουμε και από σκλαβιά και κατάκτηση αλλά ξέρουμε και από αγώνες για Ελευθερία και αντίσταση!
Τις απόψεις για τα εθνικά ζητήματα πάνω κάτω τις ξέρουμε για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ,ιδίως αν στα φοιτητικά χρόνια είχες να αντιπαρατεθείς με την τότε νεολαία τους , δεν έκαναν κάτι εκτός σχεδίου, αυτό που έκαναν το πιστεύουν και θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα πιστεύω τους . Προδοτικό για αυτούς θα ήταν να μην το εφάρμοζαν .Δεν έχουν κόκκινες γραμμές  ,δεν αγαπούν την πατρίδα ,δεν υπολογίζουν αγώνες και ιστορία ! Συνένοχοι υπάρχουν στην εξέλιξη αυτή γιατί αν το δούμε ρεαλιστικά ποιος είναι ο προδότης ; Αυτός που ψηφίζει ή αυτός που ψηφίστηκε για να ψηφίζει; Και να ενεργεί αντί όλων των ψηφοφόρων που τον στείλανε στη Βουλή;.. Δεν έχουμε ακόμα καταλάβει ότι η ψήφος μας είναι ισχυρή και ότι παθαίνουμε το παθαίνουμε απ’ τα ίδια μας τα λάθη, δεν φταίνε μόνο οι άλλοι δυστυχώς!
Τέλος επειδή κάποιοι δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε πίσω από λέξεις , αν ήθελαν χθες στην βουλή να σταματήσουν  την συμφωνία θα μπορούσαν να το έκαναν με παραίτηση οι υπόλοιποι βουλευτές ή να έπαιρνε θέση αυτή η μαριονέτα που λέγεται πρόεδρος της Δημοκρατίας και απορώ γιατί υπάρχει ως αξίωμα αυτή η θέση αφού την έχουν στην απαξίωση οι ίδιοι οι πολιτικοί με τον ίδιο πρόεδρο μαζί . Ακόμα και η ηγεσία της εκκλησίας που έχει χαθεί ; Που είναι οι αγώνες και τα μεγάλα λόγια…Τα λόγια τελείωσαν , εδώ είναι οι αγώνες, στο σήμερα και τους χάνουμε εκ των έσω δυστυχώς. Αν συνεχίσουν να μας κυβερνούν άνθρωποι  χωρίς συνείδηση πατριωτική τα χειρότερα δεν τα είδαμε ακόμα..
Νίκος Πουλαρακης
Λογιστής
Πρ. Ν Ε ΟΝΝΕΔ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας