Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ανακήρυξη υποψηφιότητας του Στάθη Κοκκινίδη για τον Δήμο Εορδαίας

Συμπολίτες-σες,
Από τα μαθητικά μου χρόνια, συμμετείχα ενεργά στα κοινωνικά, πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας μέσα από συλλογικότητες που είχαν αναφορά στην Παιδεία, τον πολιτισμό και την αυτοδιοίκηση.
Έχοντας πλήρη συναίσθηση της κρισιμότητας αυτών των αυτοδιοικητικών  εκλογών που θα καθορίσουν το μέλλον  της περιοχής, αποφάσισα  να βάλω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου της πόλης μας.
Καλώ λοιπόν, όλους εσάς, τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μου, να συμμετάσχετε ενεργά στην συλλογική μας προσπάθεια, ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί  στη επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας, για:
-Να βγάλουμε τo Δήμο μας  από την απομόνωση και την μιζέρια.
-Να δώσουμε ώθηση στην αναπτυξιακή του πορεία, προστατεύοντας το περιβάλλον και τα κοινά αγαθά
-Να μετατρέψουμε τις κοινότητες σε χώρους ζωής και δημιουργίας.
-Να οραματιστούμε μαζί την Εορδαία του αύριο. 
Έχοντας υπόψη μας ότι «αλλάζουν οι πόλεις  όσο αλλάζουμε και εμείς», ας το κάνουμε πράξη. Ας γίνουμε πολίτες με την αρχαία έννοια της λέξης, δηλαδή ο καθένας και η καθεμιά από μας να είμαστε ενεργοί, με σεβασμό και αγάπη στον τόπο μας,  θεωρώντας τον  ως το μεγάλο μας σπίτι . 
Αυτό το εγχείρημα  πρέπει να έχει διάρκεια στο χρόνο, εμπνέοντας συνεχώς τους νέους ανθρώπους που αύριο θα αναλάβουν τα ηνία του Δήμου .
Με τα χαρακτηριστικά της διαφάνειας, της καθαρότητας, της λογοδοσίας και της χρηστής διαχείρισης, με στόχο την διαρκή υπεράσπιση των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων όλων των συμπολιτών μας, με σεβασμό στο περιβάλλον και με την σύμπραξη ευρύτερων κοινωνικών ομάδων, υποσχόμαστε να δώσουμε όλες τις δυνάμεις  μας, ώστε η κοινή μας προσπάθεια να έχει πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα.
Όλοι μαζί θα βγάλουμε την πόλη και τις κοινότητες στο φως δίνοντάς τους τον αέρα της εξωστρέφειας που τους αξίζει.

 «Την άνοιξη αν δεν την βρεις, την φτιάχνεις» (Οδυσσέας Ελύτης)


Τηλέφωνο επικοινωνίας 6948369576  
Email: stathiskokkinidis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας