Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

SOS ζήτημα ζωής*

Ένα κοριτσάκι στην καβάλα,   χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια 0 αρνητικό . . Είναι στο τελευταίο στάδιο. . Το τηλέφωνο…
-Αυτό το μήνυμα τέσσερις μέρες τώρα παίζει παντού, στο Σύλλογο μας έχουν τηλεφωνήσει δεκάδες και άλλοι τόσοι στο F/B, VIBER.
Αγαπημένοι μου φίλοι με το να κοινοποιείται μια ανακοίνωση δεν σώζετε κανέναν, ούτε υπάρχουν οι εκατοντάδες στους συλλόγους που θα προλαβαίνουν όλα τα περιστατικά, εμείς δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις ελάχιστες των αναγκών της περιοχής μας (ούτε καν στο 1/10 των αναγκών μας τοπικά).
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ;
Όσοι μπορούμε να σηκωθούμε από τον καναπέ και την… αναμετάδοση της ανάγκης (είδησης) και να πάμε στο πλησιέστερο Νοσοκομείο να δώσουμε δείγμα Αίματος και να προγραμματίσουμε να δώσουμε Αιμοπετάλια σε ένα από τα κέντρα
Αιμοπεταλιαφαίρεσης . Έτσι σώζουμε Ανθρώπους, απλώνοντας εμείς οι ίδιοι το χεράκι μας σε μια απλή, ανώδυνη και μοναδική διαδικασία.
Βλέπε φωτό!
*Η βοήθεια πρέπει να στρέφετε προς όλους όσους έχουν ανάγκη και όχι επιλεκτικά βάση όποιας αφορμής - αιτίας πρόσβασης στα ΜΜΕ.

Τσαουσίδης Θεόδωρος
Πρόεδρος ΣΕΑ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας