Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Δεν πρόλαβαν να βγουν στα μπλόκα και ασκήθηκαν διώξεις -Αγρότες: Για «Νόμπελ αυταρχισμού» ο Τσίπρας

Μόλις μια ημέρα μετά το στήσιμο του μπλόκου αγροτών στη Νίκαια Λάρισας, ασκήθηκαν διώξεις σε 10 αγρότες.
Οι συγκεκριμένοι έλαβαν κλήτευση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισαν, με την οποία παραπέμπονται σε δίκη την 1η Μαρτίου, χωρίς απολογία, με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών.
Είναι ένα πρωτόγνωρο περιστατικό, τόνισε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας. «Πρώτη φορά μας στέλνουν σε δικαστήριο χωρίς να έχει προηγηθεί απολογία, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις», τόνισε σύμφωνα με το ΑΠΕ και συμπλήρωσε ότι στόχος αυτής της ενέργειας είναι να τρομοκρατήσει τους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκο, αλλά και να ποινικοποιήσει τους αγώνες.

«Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξανά συμβεί ούτε από τις πιο αντιδραστικές κυβερνήσεις σε αυτό το τόπο. Κάποιοι θέλουν να προτείνουν τον πρωθυπουργό για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Εμείς τους προτείνουμε να δοθεί το "Νόμπελ αυταρχισμού". Αυτό που έγινε δεν πρόκειται να μας πτοήσει. Έχουν διαλέξει στρατόπεδο και αυτό το στρατόπεδο είναι απέναντί μας» είπε ο κ. Μαρούδας.
10 αγρότες παραπέμπονται σε δίκη/
 
Πηγή: iefimerida.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και οι αγρότες αυτό το πράμα δεν ψηφίσατε;
Τώρα γιατί παραπονιέστε δεν καταλαβαίνω,πάνω στα τρακτέρ δεν ήταν μαζί σας τότε;
ΝΕ ΤΙ;
https://www.google.com/search?q=%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82+%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89+%CF%83%CE%B5+%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AD%CF%81&client=firefox-b&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=xts6ClqKAaym9M%253A%252CshwKRnSrG8_WPM%252C_&usg=AI4_-kQEkSqeLtFO69wJ7d65v4YsCN8IVg&sa=X&ved=2ahUKEwjtr6Om9ZPgAhUCuIsKHVcPD-EQ9QEwAXoECAYQBg#imgrc=xts6ClqKAaym9M:

Το Προφίλ μας