Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

1ο βραβείο στον Aιανιώτη Δ. Βαβλιάρα στο διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας Faces 2018

Το 1ο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας Faces 2018 απέσπασε ο Δημήτρης Βαβλιάρας από την Αιανή του Δήμου Κοζάνης, στον οποίο συμμετείχε  με 10 επιλεγμένες φωτογραφίες,  όλες  πορτραίτα,  σε μια θεματική που της έδωσε τον τίτλο «Εντός εκτός και επί αυτών». Ο Δημήτρης Βαβλιάρας μουσικός στο επάγγελμα συμμετείχε στον διαγωνισμό φωτογραφίας ψηφιακών Μέσων με φωτογραφίες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, μετά από παρότρυνση φίλου του. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Κοζάνης η ενασχόληση του με την φωτογραφία ήρθε μέσα από τις αναζητήσεις του στην τέχνη, όταν δεν γράφει στίχους και μουσική καταγράφει με τον φωτογραφικό του φακό τους ανθρώπους του τόπου του, από τους οποίους και εμπνέεται.

Οι φωτογραφίες  του έδωσαν  την πρώτη θέση μεταξύ αυτών το πορτραίτο του Θοδωρή Βαβλιάρα του Κώστα Τσαναμπέτη,  ενδιαφέρον όπως έχουν και τα υπόλοιπα πορτραίτα  όπως τα αποτυπώνει μέσα από τη συλλογή φωτογραφιών του.
0 πολυτάλαντος μουσικός ετοιμάζει παράλληλα την νέα του δουλειά με τους Γιώργη Φασουλά και Κώστα Καλλέργη, ενώ κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια ο δίσκος με τον τίτλο «Πάλιβρέχει» στον οποίο συμμετείχε ο Βασίλης Σκουλάς.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας