Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Με άρωμα από το «Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων» αρκετοί υποψήφιοι με τον Χρήστο Ελευθερίου στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού

από τη στήλη Χύτρα Ειδήσεων του kozan.gr
Πλούσιο άρωμα από το «Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων» θα έχει, όπως όλα δείχνουν, ο συνδυασμός του Χρήστου Ελευθερίου, στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, υποψήφιος με τον εν λόγω συνδυασμό θα είναι ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων και επιχειρηματίας εστίασης στα Σέρβια, Χρήστος Ποντίκης, ενώ φέρεται να έχουν «κλειδώσει» ή βρίσκονται πολύ κοντά προς αυτή την κατεύθυνση, οι Γιάννης Παρασκευάς (με καταγωγή από τα Κρανίδια), προπονητής της ομάδας,  ο Μάκης
Βητόπουλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας – Υδραυλικός (με καταγωγή από το Τρανοβαλτό) και τέλος ο Τάσος Κακαφίκας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ίδιας ομάδας – Λογιστής (με καταγωγή από το Πλατανόρεμ(μ)α).

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα χέρια απο τον ΤΙΤΑΝ.Μακριά τα πολιτικά σας απο τον Αθλητισμό. Ελευθερίου ο ΤΙΤΑΝ είναι ολων των Σερβιωτών και όχι γιάφκα του οποιουδήποτε υποψήφιου Δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

Είχατε δηλώσει Κύριε Χρηστο ότι θα βάζατε καινούργια ατομά και οχι καμενα χαρτιά.ο Κακαφικας τι απο τα δύο ειναι;

Ανώνυμος είπε...

Εαν δεν ακουσουμε απο το στόμα του Χρηστου ποια θα ειναι τα προσωπα δεν μπορουμε να αρκεστούμε σε καθε άρθρο με ικασιες

Ανώνυμος είπε...

Δασκαλε δεν μας τα λες και πολυ κσλα τα πράγματα! Άρχισες με καλό τρόπο αλλά μου φαίνεται ότι στην ανηφόρα για την γεφυρα άλλαξες γνώμη! Ο παρασκευας καλό παιδί δεν λεω, ο χρηστος όπου φυσάει ο άνεμος και έχει συμφέρον! Τώρα ερχόμαστε στον αγαπημένο σου παιδί, τον Τασουλη τον Κακαφικα! Που πας με τέτοιο άτομο ρε δασκαλε! Έφαγε κόκκινη κάρτα στις προηγούμενες εκλογές και τώρα αλλάζει χώρο! Το έχουμε χαμένο! Να λέμε αλήθειες δασκαλε! Σε παρακαλώ! Θα σου δώσω μια συμβουλή. Εισαι καλος για φυσική και χημεία. Αλλά για δήμαρχος δεν ξερω ποσό. Έχω αρχίσει και σε φοβαμαι! Ελπιζω να μην παρατήσεις και αυτή την φορά το καράβι και φύγεις, όπως εκανες έπιασε κωσταντοπουλο!

Ανώνυμος είπε...

Γνώμη μου, καλό θα ήταν οι δύο παράγοντες της ομάδας να αποσυρθούν από μόνοι τους ώστε να μην δημιουργηθούν ζητήματα. Σε ένα τόσο μικρό δήμο, με αυξημένο το κληστοφοβικό συναίσθημα, και την καλοπροαίρετη σκέψη της πλειοψηφίας για τα αγνά συναισθήματα που τρέφουμε για την ΚΑΤΣΊΚΑ ΤΟΥ ΓΕΊΤΟΝΑ να μην δημιουργούμε ζητήματα σε μία ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος δίνει τα ονόματα 12.00. Σιγά μην ξέρουν στην Κοζάνη ποιος κατεβαίνει στα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο όπως βλέπεις υπάρχουν αρκετοί (πατριώτες ) που άρχισαν να πετροβολούν έναν υποψήφιο απο τα Σέρβια. Αλλοι πήραν το μυστρί και ρίχνουν λάσπη. Ειναι όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι κομπλεξικοί που δεν αφήνουν κανέναν αξιόλογο άνθρωπο του τόπου μας να ασχοληθεί με τα κοινά.
Ειναι αυτοί που μας έφτασαν εδώ που είμαστε
Ειναι αυτοί που συκοφαντούν με την κουκούλα του ανώνυμου καταδότη της κατοχής
Ειναι αυτοί που ειναι ανίκανοι να προσφέρουν κάτι στην κοινωνία γιατί τη μισούν
Ειναι αυτοί που φθονούν τους επιτυχημένους επειδή οι ίδιοι ειναι ανίκανοι
Ειναι αυτοί οι μίζεροι κακομοίρηδες που προσπαθούν να κατεβάσουν τους επιτυχημένος στο επίπεδο τους
Ειναι αυτοί που αύριο θα ψηφίσουν για δήμαρχο έναν οποιοδήποτε τυχάρπαστο απο οπουδήποτε και αν ειναι
Ειναι αυτοί που παριστάνοπυν τους υπερπατριώτες και όπως ειναι γνωστό ο πατριωτισμός ειναι το τελευταίο καταφύγιο του απατεώνα.
Ειναι το αυγό που βγήκε απο το φίδι
Χρήστο εάν εισαι αποφασισμένος προχώρα και αγνόησε τους.
Γράψε όλους τους ανώνυμους σχολιαστές κανονικά εκεί που τους αρέσει τόσα χρόνια να τους έχουν γραμμένους γιατί έτσι τη βρίσκουν.

Ανώνυμος είπε...

8.19 καλό το ανέκδοτο,μήπως ξέρεις κανένα με τον Τοτό;

Ανώνυμος είπε...

TO ΑΥΓΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ 8.19.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ 8.19 . ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου μπορεί να έχεις μαζί σου άρωμα απο τον ΤΙΤΑΝΑ αλλά την ιστορία του και την πορεία του που δεν γνωρίζεις και δεν παρακολούθησες ποτέ σου σαν Σερβιώτης δεν θα την έχεις μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΟΥΜΕΝΗ Η ΜΥΤΗ ΚΑΠΟΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Πω, πω, μη μας τα λες, συγκινηθήκαμε!

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου κάτσε στο φροντιστήριο! Τι την θες την πολιτική; Αφού δεν τα κατάφερες την προηγούμενη φορά! Έτσι γαμωτο για να μην βγει ο Κωνσταντοπουλος.

Το Προφίλ μας