Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Λειτουργία των σχολικών μονάδων στο Δήμο Σερβιων-Βελβεντού για την Τρίτη 15/1/19

Με απόφαση του Δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου δεν θα λειτουργήσουν στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού αύριο Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστή απόφαση δήμαρχε!Στους μη κεντρικούς δρόμους των Σερβίων και ειδικά των χωριών υπάρχει πάγος ο οποίος μπορεί να αποτελέσει αιτία ατυχήματος.Οι ημέρες μαθημάτων που έχουν χαθεί δεν αποτελούν πρόβλημα καθώς οι εκπαιδευτικοί είναι σε θέση να τις αναπληρωσουν στο έπακρο.Προτείνω να παραμείνει η κατάσταση ως έχει, δηλαδή να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και αυτήν την εβδομάδα, για την ασφάλεια των παιδιών.

Ανώνυμος είπε...

Ποτε επιτελους θα τα ανοιξετε κινδυνευουν τα παιδια μεσαμεσα στις αιθουσες η να μην μαθαινουν τιποτα

Ανώνυμος είπε...

δεν κινδυνευουν, ο Δημαρχος δε θελει να πανε, μην τυχον και κατηγορηθει για ατυχημα... φυσικα δεν εχει εικονα, ουτε πηρα καποια πρωτοβουλια για διανοιξη προσπελασης κοντα στα σχολεια.

Ανώνυμος είπε...

δημαρχε εισαι θεος!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα πεζοδρόμια είναι θάνατος πλάκα κάνουμε;
Πρέπει να γίνει ατύχημα να καταλάβουμε ότι είναι Λάθος αν άνοιγαν;

Ανώνυμος είπε...

Αχρηστος ο δήμαρχος που δεν καθαριζει τους δρομους! Αχρηστοι οι πολιτες που δεν καθαριζουν το σοκακι τους (πεζοδρομιο). Αχρηστη χωρα από την κορυφη ως τα νυχια! Ουστ αχαηρευτοι!

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανείς πως είναι η κατάσταση στις περιοχές Λιβαδερού και Τρανοβάλτου;

Το Προφίλ μας