Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης ευχαριστεί το Σύνδεσμο Υδραυλικών Ν. Κοζάνης «Ο ΗΛΙΟΣ»

Οι μαθητές του Ελεύθερου Σχολείου και οι εθελοντές της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης θα ήθελαν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Κοζάνης «Ο ΗΛΙΟΣ» για την υδραυλική εγκατάσταση και τη δωρεά των σωμάτων θέρμανσης και άλλων υδραυλικών υλικών του νέου κτιρίου, αλλά και την αμέριστη στήριξη τους καθ’ όλη τη διάρκεια των συνολικών εργασιών.

Η υποστήριξη των μελών του Συνδέσμου Υδραυλικών είναι για όλους εμάς τόσο σημαντική, που εκτός από πρακτικές ανάγκες που έλυσε στη δημιουργία του νέου μας χώρου, εκφράζει την ιδέα της αλληλεγγύης στην πράξη, δίνοντας μας τη δύναμη να συνεχίζουμε έναν άνισο αγώνα, ενάντια σ’ ένα κράτος που προ πολλού έχει αποποιηθεί τον κοινωνικό του χαρακτήρα.
Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τη δημιουργία του νέου μας χώρου ή χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μας μπορούν έρχονται στο νέο χώρο της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης (στον πλακόστρωτο δρόμο του Αγ. Χριστοφόρου 6, πιο κάτω απ’ την Αίθουσα Τέχνης), να τηλεφωνούν στο 2461049799, να στέλνουν e-mail στο: infokoz@arsis.gr, να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή την ιστοσελίδα www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας