Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Άλμπερτ Αϊνστάιν: «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...»


Στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων, στην εκδήλωση με ομιλητή τον Αρτέμη Σώρρα βρέθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού κ. Σάκης Κοσματόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη της εκδήλωσης είπε τα εξής: «Η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα και του κινήματος του, είναι όχι απλώς ένα φως στο τούνελ, αλλά ένας ήλιος που πιστεύω σύντομα θα ανατείλει και στην περιοχή μας, οπότε θα μπορέσουμε σε λίγο καιρό να μιλάμε με άλλο πνεύμα και το ύφος μας θα είναι διαφορετικό». - http://www.kozan.gr

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λιώνω με τον epic τιτλο....
Β.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Kai eno o laos sas estile ston pago tolmate kai sinexizete to bromiko sas ergo.

YG: ai-vres !!! tin kodi tin pou......a oi trixes tin ftene, ean sou aresoune oi ritories me tin diafora oti i sigekrimeni den einai apo kapion epistimona einai apo ton aplo lao. kalinixta

Ανώνυμος είπε...

Την αποψη του Δημαρχου την ακουσαμε,πανω στο συγκεκριμενο θεμα! Η δικη σας aivres,ποια ειναι; Θα μας την πειτε;

Ανώνυμος είπε...

Καμαρωστε τον. Οι απόψεις του Δημάρχου μας. Αφου θα εξαλείψει την ανεργία σε 6 μηνες, αφου ανοιξει την αγορα στο Ντουμπάι τωρα βρηκε τον άνθρωπο που θα μηδενίσει το χρεος της Ελλάδας.
Καμαρωστε τον. ο άνθρωπος που θα λύσει τα προβλήματα του δήμου.Μας εκανε ρεζιλι σε ολα τα δημοσιογραφικα πρακτορεία. Ετσι θα προσελκυσουμε τουριστες κ.Παπαδοπουλε?
Παρεπιπτοντως περασε ενας μηνας μεινανε άλλοι εξι για την ανεργία και ακομα ουτε σε αυτους που εταξε δεν μπορεί να κανει τιποτα. Να τον χαίρεστε εσεις που τον ψηφισατε
Καμαρωστε τον

και για οποιον αρεσκετε στις παροιμιες, με πορδες δεν βαφεις αυγά

Ανώνυμος είπε...

Na mas pite pios apo tin Neraida akirose tin anaplasi tis kedrikis plateias tou xorgiou? aytos pou koptete gia tin touristiki proboli tin anaptixi kai kai kai ...... tous logous 8a tous grapso afou apadisi .... gia na dite ton skeptiko pou epikratouse stous kolpous ton SInergaton tou Kastadopoulou !

ai-vreS είπε...

Φίλε 9:45 Συμφωνούμε με τον Αϊνστάιν....

Ανώνυμος είπε...

Από συμπτωση την πρωτη πρωτη μερα έπιασε δουλια η Αννα Παπαδημητριου κορη του Ζηνου στη Μητροπολη. Τυχαια. Μην παει το μιαλο σας σε αλλα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοζματόπουλος ο Τετος ο Παπαδημητριου ολοι στον Σωρα. Μπραβο μπραβο

Ανώνυμος είπε...

1.16 ego. molis er8oyn 0i ependites 8a kanoyme ksenodoxeio psaxnoyme ependiti . tora mala ks pes toys logoys na gelasoyme

Ανώνυμος είπε...

γιατρέ κόψε τις βλακείες,

καταψηφίσαμε τον προηγούμενο (μνημονιακός)
δεν υπερψηφίσαμε εσένα…

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΖΗΝΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ 5ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ 50.000 ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΙΟ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ. ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΝΩΝΥΜΕ 2 και 39 μ.μ.

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ¨"ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ>>>>>ΤΟ ΟΤΙ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ Η΄ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΓΑΜ..Α..ΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ;;;;;;;ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ Α!!!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ......ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ......ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ....ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΘΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ..... ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΤΩΡΑ!!!!!! Α .....ΛΗΓΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΙΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!!!!ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΟΙΛΟΙ ............................ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ(ΠΗΓΑΝ)ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!;;;;;;!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάτε να πληρώσετε τα χαράτσια σας ρε δούλοι που έχετε και άποψη για τον Σώρρα εσείς ρε γεννηθήκατε δούλοι δεν υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσετε άλλωστε εσείς δεν είστε που διατηρείτε το σύστημα Σαμαρά βενιζέλου η τούρκογλου; Άντε λοιπόν να σωθείτε από αυτούς και αφήστε τους χαζούς σαν κι εμάς να πιστεύουν ότι θέλουν.Άντε μπραβο.

Ανώνυμος είπε...

Τιτανοτεραστιε Σωρρα καταλαβαινουμε πολυ καλα οτι θα μας βαλεις να παρουμε ατοκο δανειο και θα χρωσταν μεχρι και τα δισσεγγονα μας.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ai-vreS είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΙΡΕΤΟ, Η' ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε ευθυνη που δεν δημοσιευετε τοσες μερες την είδηση. Θέλτε να καλύψετε τον αιρετό;

ai-vreS είπε...

Ερευνήσαμε το γεγονός και ο ανήλικος ζήτησε συγγνώμη. Τι άλλο δηλαδή θέλετε να γραφτεί;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΒΟΥΝΟ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΗ; ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Σε έγγραφο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, το οποίο εστάλη στην Τράπεζα της Ελλάδος και αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», γίνεται λόγος για «προϊόν απάτης» και συνιστάται στην ελληνική πλευρά να «επικοινωνήσει με τις διωκτικές αρχές».

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση, που κατέθεσαν οι δύο «δωρητές» κατά στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος αλλά και κατά του «Εθνους» απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ως αβάσιμη.

Πιο αναλυτικά, τον Σεπτέμβριο του 2012 ο κ. Σώρρας παρουσιάστηκε ως νόμιμος κάτοχος έξι χρεωστικών ομολόγων του αμερικανικού Δημοσίου συνολικού ύψους 600 δισ. δολαρίων. Από κοινού με τον κ. Λαμπράκη και μέσω της οργάνωσης END (End National Debt) κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση για τη δανειοδότηση της Ελλάδας, με σκοπό την αποπληρωμή του χρέους. Η επιστολή τους κοινοποιήθηκε στον πρωθυπουργό, στον πρόεδρο της Βουλής, στην Τράπεζα της Ελλάδος και στον υπουργό Οικονομικών. Μάλιστα τη συνόδευαν έγγραφα για την πιστοποίηση της κατάθεσης του υπέρογκου αυτού ποσού υπό τη μορφή treasury bills υπέρ της ελληνικής δημοκρατίας σε ειδικό κηδεμονεύοντα λογαριασμό.

To ΥΠ.ΟΙΚ. των ΗΠΑ ‘ξεσκεπάζει’ τον... σωτήρα Αρτέμη Σώρρα
Η έρευνα της ΤτΕ
Επειδή, όπως ήταν φυσικό, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την απίθανη αυτή ιστορία, η ΤτΕ ξεκίνησε να ερευνά το θέμα. Καθώς επρόκειτο για χρηματοοικονομικά προϊόντα του αμερικανικού Δημοσίου, απευθύνθηκε στο υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Απέστειλε σχετική επιστολή αναφέροντας μεταξύ των άλλων και τα ακόλουθα:

«…Η δικηγορική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης Bleakley Platt &Schmidt μας έστειλε αντίγραφο επιστολής (επισυνάπτεται προς ενημέρωση των αμερικανικών αρχών), η οποία απευθύνεται προς τον υπουργό Οικονομικών και τον υπουργό Μεταφορών των ΗΠΑ και αφορά το άνοιγμα λογαριασμών θεματοφύλαξης και αποθετηρίου υπέρ του Αρτεμίου Σώρρα. Με την επιστολή επίσης γνωστοποιείται στους παραλήπτες η κατάθεση συγκεκριμένων Διεθνών Συναλλαγματικών στον εν λόγω λογαριασμό εις πίστωσιν και υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας υπό ορισμένους όρους και προϋποθέσεις. Σας παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε σχετικά με την ύπαρξη – εγκυρότητα των συναλλαγματικών που αναφέρονται στη συνημμένη επιστολή. Σας παρακαλούμε επίσης να επιβεβαιώσετε κατά πόσον η διαδικασία γνωστοποίησης και καταχώρισης που περιγράφεται στις δύο τελευταίες παραγράφους της επιστολής συνιστά υποχρέωση απορρέουσα από το δίκαιο των ΗΠΑ».

To ΥΠ.ΟΙΚ. των ΗΠΑ ‘ξεσκεπάζει’ τον... σωτήρα Αρτέμη Σώρρα
Κι αν όλοι λίγο – πολύ πίστευαν ότι η όλη υπόθεση ήταν μία… κακοστημένη απάτη, ήρθε και η επίσημα απάντηση από το γραφείο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ να το αποδείξει πέραν πάσης αμφισβήτησης.


Το Προφίλ μας