Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Βήματα συμφωνίας (;) Δήμου-ΜΚΟ Βελβεντού για το πανό!

από την εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
Προς μια κατ” αρχήν συμφωνία ανάμεσα στη δημοτική αρχή του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού και τη ΜΚΟ-Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων του Βελβεντού, προκειμένου να εξευρεθεί συμβιβαστική λύση για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την ανάρτηση του επίμαχου πανό στο κέντρο της πόλης, φαίνεται πως οδηγούνται οι δυο πλευρές.


Μετά και την προχθεσινή συνεδρίαση της Συντονιστικής, φαίνεται φως στο…βάθος του τούνελ των προηγούμενων ημερών, καθώς αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να υπάρξει συνάντηση εκπροσώπων της δημοτικής αρχης και των εκλεγμένων βελβεντινών αιρετών και της Συντονιστικής, με αντικείμενο τη συζήτηση και διατύπωση προτάσεων, ώστε να βρεθεί λύση στο όλο ζήτημα.
Βάση της συζήτησης αναμένεται να αποτελέσει η ήδη διατυπωθείσα πρόταση των εκλεγμένων αιρετών του Βελβεντού για την τοποθέτηση ακόμη και δυο πανό, στα οποία θα αναγράφεται η επιθυμία των δημοτών του Βελβεντού για αυτοδιοικητική ανεξαρτησία, χωρίς την αναφορά κανενός φορέα, ή εναλλακτικά δύο φορέων (Δ.Ε. Βελβεντού – Συντονιστική Επιτροπή). Το ένα πανό μόλις κατασκευαζόταν θα τοποθετούνταν στην κεντρική πλατεία (θέμα το πολύ μιας εβδομάδας), ενώ το δεύτερο σε σημείο δρόμου όπου θα ενέκρινε και το αστυνομικό τμήμα Σερβίων.
Π.Π.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Πλιάτσιο που μας τα κόβεις παχιά
Σου καταγγέλω τώρα ότι ο κ. Κοσματόπουλος έχει καταπατήσει τη μισή απαλοτ έκταση της λίμνης στη μεριά του Βελβεντού. Πριν καμιά δεκαριά χρόνια η ΔΕΗ τον πήγε στα δικαστήρια και τον έκανε έξωση. Μόλις βρήκε την ευκαιρία ξανά – μανά καταπατητής έγινε. Περιμένω από σένα να κάνεις έρευνα για το θέμα που στο δίνω στο πιάτο, και μη μου πεις ότι χρειάζεται επώνυμη καταγγελία. Ξέρεις πολύ καλά ότι πλεόν δεν χρειάζονται επώνυμες καταγγελίες αρκεί αυτό που καταγγέλει κάποιος να είναι αλήθια. Ορίστε κύριε κάνε μια προσφορά στους βελβεντινούς

Το Προφίλ μας