Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η ...όρκα και ο γυμνοσάλιαγκας έστειλαν τη Ραχήλ στο πειθαρχικό

Κάποια διαδικτυακά σχόλια στο facebook στις 23 Σεπτεμβρίου ήταν η αιτία που η βουλευτής Κοζάνης των ΑΝ.ΕΛ παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό του κόμματος.
Όλα έγιναν όταν ανακοινώθηκε από την τομεάρχη Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, ότι ορίζεται ως υπεύθυνη στον Τομέα του Πολιτισμού η Γεωργία Στεφανάκη.

"Καλωσορίζω την κυρία Στεφανάκη, της εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει" έγραψε η κυρία Ξουλίδου στο Twitter.
Η κα Μακρή όμως αντέδρασε και έγραψε στο facebook: "Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους" ανέφερε και συμπλήρωσε:
"Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα.
Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου , τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως" .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κυριοι του πειθαρχικου διωξτε την κυρια με τις κλωτσιεσ διοτι είναι επικυνδυνη είναι για τα καγκελα διοτι νομιζει ότι είναι βουλευτησ με 120 ψηφουσ αντε να χαθεισ τωρα είναι τα τελευταια ψωμια σου ακροδεξιοι ..........και επεται συνεχεια.......

Το Προφίλ μας