Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕΕΕΝ: Συμπαράσταση στους διωκομενους αγωνιστες

Tο Συνδικάτο στην Ενέργεια «Εργατική Αλληλεγγύη» συμπαραστέκεται στον δάσκαλο Θανάση Αγαπητό και τους δημοτικούς υπαλλήλους Σαράντη Αρβανίτη και Θωμά Κυρατζόπουλο, οι οποίοι δικάζονται στις 2 του Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη.

Οι εργαζόμενοι αγωνιστές  οδηγούνται σε νέα δίκη για δεύτερη φορά  αφού είχαν αθωωθεί πανηγυρικά στην πρώτη δίκη, στην δίωξή τους που έγινε μόνο και μόνο επειδή συμμετείχαν στην κινητοποίηση των εργαζομένων ενάντια στη φιέστα του Φούχτελ με δημάρχους.
 Η εξουσία τρέμει  το μαζικό και μαχητικό κίνημα αντίστασης και ανυπακοής ενάντια στην φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση,  και γι’ αυτό  τρομοκρατεί τους εργαζόμενους ώστε να αποδεχθούν σιωπηλά και υποταγμένα την πολιτική κυβέρνησης-Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ.
Σε μια εποχή όπου οι εργατικοί αγώνες διώκονται ως παράνομοι και εργαζόμενοι επιστρατεύονται με χουντικούς νόμους, όπου οι διαδηλώσεις χτυπιούνται από τις δυνάμεις καταστολής ακόμα και απολυμένες καθαρίστριες με την βοήθεια των ταγμάτων εφόδου της φασιστικής συμμορίας. Είναι χρέος όλων των εργαζομένων να αντιταχθούν και ανατρέψουμε αυτές τις αντεργατικές πολιτικές και αυτούς που τις δημιούργησαν και τις υπηρετούν. Είναι υποχρέωση μας να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τα δημοκρατικά μας δικαιώματα και  όλους αυτούς που αγωνίζονται να μην περάσει ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία που θέλουν να επιβάλουν κυβέρνηση, Ε.Ε και κεφάλαιο.
Οι εργατικοί αγώνες δεν τρομοκρατούνται δεν καταστέλλονται
            Με ενωτικούς ταξικούς αγώνες θα νικήσουμε

Γραφείο τύπου
Κοζάνη 30/9/14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας