Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Με μηνύσεις σε ΜΜΕ και ΕΔΕ σε υπαλλήλους απαντά ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Φώτης Κεχαγιάς σε δημοσιεύματα για χαμένες επιταγές της Π.Ε.Καστοριάς

του Γιάννη Κωσταρέλλα από το ΧΡΟΝΟ
Με μηνύσεις θα απαντήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Φώτης Κεχαγιάς σε δημοσιεύματα από την Καστοριά τα οποία αναπαρήχθηκαν διαδικτυακά από  μέσα της Κοζάνης, σύμφωνα με τα οποία χάθηκαν δεκάδες επιταγές της Π.Ε. Καστοριάς, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με ευθύνη  του κ. Κεχαγιά (σύμφωνα με το δημοσίευμα τις πήρε για έλεγχο) και εν αγνοία του Περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη.
Σύμφωνα με τον κ Κεχαγιά πρόκεται για παραπληροφόρηση καθώς όπως τόνισε είναι "εντελώς ψευδές , ανυπόστατο, συκοφαντικό και θίγει την ακεραιότητα μου ως χαρακτήρα και ως Αντιπεριφερειάρχη".
Οπως τόνισε ο κ.Κεχαγιάς, δεν υπήρξαν ποτέ δεκάδες χαμένες επιταγές, αντίθετα υπήρξαν 4 επιταγές, που έμειναν στην Καστοριά παρά το γεγονός πως ο αρμόδιος υπάλληλος τις είχε συμπεριλάβει στη κατάσταση με αυτές που ήρθαν στην Κοζάνη για υπογραφή.
Ο κ. Κεχαγιάς μίλησε γα λάθος των υπηρεσιών της Καστοριάς, που δεν έστειλε  τις 4 επιταγές αλλά και καθυστέρησαν να αντιληφθούν το λάθος  και προανήγγειλε  ΕΔΕ για την εξακρίβωση των συνθηκών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κεχαγια βγάλε τα γυαλιά για να βλέπεις καλά...

Το Προφίλ μας