Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Επιτυχής η 12η Λαμπαδηδρομία Εθ. Αιμοδοτών στην Κοζάνη

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου για ακόμη μία φορά στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στην πόλη της Κοζάνης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λαμπαδηδρόμους που αψήφησαν το κρύο και ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης μας, να μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα της Αγάπης, της Προσφοράς, της Εθελοντικής Αιμοδοσίας!


Στα 12 χρόνια της Λαμπαδηδρομίας, η φλόγα της Αιμοδοσίας στο πέρασμά της κατάφερε να συμπαρασύρει, να ευαισθητοποιήσει και να προσελκύσει στην οικογένεια των εθελοντών αιμοδοτών μυριάδες συνανθρώπων μας. Σύλλογοι δημιουργήθηκαν και ομάδες Αιμοδοτών ενέταξαν στις δράσεις τους την εθελοντική αιμοδοσία. Αυτό το αποτέλεσμα είναι που ακόμα περισσότερο μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια ενός αγώνα που ξεχειλίζει από ανθρωπιά. 











Η λαμπαδηδρομία για την ανάπτυξη της εθελοντικής Αιμοδοσίας είναι πια θεσμός και αποτελεί πλέον μαζί με την Αμφικτιονία και το συνέδριο της εθελοντικής Αιμοδοσίας το τρίπτυχο προσπαθειών που στόχο έχουν την ανάδειξη του μεγάλου ζητήματος που είναι η αυτάρκεια της χώρας μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Το ταξίδι της φλόγας της Αγάπης κλείνει την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στην πόλη της Πτολεμαΐδας στις 18:30 στην κεντρική πλατεία με το άναμμα του βωμού και στις 20:00 θα γίνει η τελετή έναρξης της 27ης Αμφικτιονίας, που διοργανώνει φέτος ο σύλλογος «Γέφυρα Ζωής», στο 3ο Λύκειο.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη της εκδήλωσης τους Ραδιοερασιτέχνες Κοζάνης (ΣΥΡΑΚΟΖ), τον ΕΟΔ παράρτημα Κοζάνης, το Σώμα οδηγισμού Κοζάνης, το vespa club καθώς και το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που συμμετείχε στην 12η Λαμπαδηδρομία και τους Στημονιάρη Δημήτρη και Μητρόπουλο Δημήτρη από το Εργαστήριο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας του ΤΕΙ.
Τέλος, ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην TOYOTA Γιαραμάζης Α.Ε. για τη διάθεση αυτοκινήτου για άλλη μία χρονιά.

Για το Δ.Σ.
                    Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας