Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Αχιλλέα Δημητριάδη με τον Συνδυασμό ‘Κοζάνη – Τόπος να ζεις’ (υποψήφιος Δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης)

Η διαφθορά, o καιροσκοπισμός και η διαπλοκή των περισσοτέρων που ασχολούνταν χρόνια με τα κοινά λειτουργούσε για μένα αποτρεπτικά. Έτσι η ενασχόλησή μου με τα κοινά ήταν για πολλά χρόνια ανύπαρκτη.
Το 2010 άρχισαν να διαφαίνονται τα πρώτα σημάδια της κρίσης, όχι τόσο πολύ σε οικονομικό, αλλά κυρίως σε κοινωνικό και ηθικό επίπεδο, ως αποτέλεσμα του ατομικισμού, της ιδιοτέλειας και της ανάθεσης κάθε μορφής εξουσίας σε ανίκανα άτομα και επαγγελματίες πολιτικούς και συνδικαλιστές.
Οι συμπολίτες μας επέλεγαν να ψηφίσουν με κριτήριο την συγγένεια, την γνωριμία ή την εκδούλευση και όχι την πρόθεση, τις ικανότητες και τα προσόντα των υποψηφίων. Αυτή η κατάσταση οδήγησε στην αναγκαιότητα της συμμετοχής στα κοινά νέων προσώπων, απαλλαγμένων από τις βλαβερές συνήθειες του παρελθόντος, με όρεξη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και σεβασμό κατά την άσκηση εξουσίας.
Γνωρίζοντας την Δημοτική Κίνηση ‘Κοζάνη-Τόπος να ζεις’ λίγο μετά την σύστασή της ως συλλογικότητα και λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010 αποφάσισα να συμμετάσχω στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και από τότε συνεχίζω ως μέλος της και ενεργός πολίτης τον αγώνα για αλλαγή όλων των κακώς κείμενων σ’ αυτόν τον τόπο.
Έτσι συμμετέχω και τώρα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας