Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Διασυλλογικό συνθέτων Α/Γ & Π/Κ στα Γιαννιτσά: Στέλλα Τζικανούλα και Κυριάκος Πηλίδης από τον Τιτάνα Σερβίων οι νικητές!

Η Στέλλα Τζικανούλα και ο Κυριάκος Πηλίδης ήταν οι νικητές στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών- γυναικών για τον Βόρειο όμιλο που διεξήχθη την Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Μάη στα Γιαννιτσά.
 Η αθλήτρια του Τιτάν Σερβίων συγκέντρωσε στο έπταθλο 5000 βαθμούς και πέτυχε ατομικό ρεκόρ, ενώ στο δέκαθλο ο επίσης, αθλητής του Τιτάν Σερβίων πήρε 6702 βαθμούς (και οι δύο αθλητές γυμνάζονται με τον Χρήστο Γυλτίδη.Ένα άνθρωπο που βγάζει πρωταθλήτες στον στίβο αλλά και στην ζωή).
Στον χθεσινο αγωνα του δεκαθλου συμμετειχε και ο μικρος αθλητης του Τιτάνα Σερβίων Ιγνατιδης Αναστάσιος που κατεταγη τεταρτος στη κατηγορία Παίδων όπου συμμετείχε

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΛΑ 
ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΣΟ 
ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ!


Σημείωση: Ο Κυριάκος και η Στέλλα θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα με την Εθνική ομάδα
στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Συνθέτων Αγωνισμάτων που θα διεξαχθεί στην Μαδείρα της Πορτογαλίας στις 5-6 Ιουλίου.

Κ. Π.




















7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TI NA LEME TWRA......DIMARXE KANE TO TARTAN....KOITA TI KANOYN AFTOI OI ATHLITES....

Δημήτρης Πεκόπουλος είπε...

Στέλλα, Κυριάκο, Χρήστο, ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Πάντα επιτυχίες!!! Εύχομαι καλή προετοιμασία για το Μπρούνο Ζάουλι!!!

Unknown είπε...

Μεγάλε Χρήστο γυλτιδη !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή τους για όλες τις διακρίσεις που έχουν πάρει και θα συνεχίσουν να παίρνουν! Αφού βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το ποίος θα είναι ο αυριανός δήμαρχος του τόπου μας,όποιος και να είναι αυτός καλά θα κάνει να δώσει μεγάλη βάση στο θέμα του στίβου στο γήπεδο.Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα και άμεσα.

Ανώνυμος είπε...

Aivres Ιγνατιδης Αναστασιος

Ανώνυμος είπε...

Γερασιμε μεγαλος φυσικα ο Χρηστος. Αλλα επειδη δεν εχεις δει αγωνα δεκαθλου πες και ενα μπραβο στα αλλα παιδια.

Unknown είπε...

Αυτό εννοείτε και στα παιδιά πολλά μπράβο !!
Απλά στάθηκα στον Χρήστο γιατί πραγματικά αν ήτανε όλοι σαν αυτόν στον αθλητικό χώρο των Σερβιων θα είχαμε και άλλες πολλές διακρίσεις και στα άλλα δύο τμήματα του Τιτάν..
Πάντως έχεις δίκιο έπρεπε να γράψω και για τα παιδιά, αλλά αξίζει σεβασμός από όλους μας τ έργο του !!!

Το Προφίλ μας