Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η ΕΝΩΣΗ για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, το Σωματείο Ενέργειας ΔΕΣΜΗΕ- ΔΕΗ << Η ΕΝΩΣΗ >> εύχεται  στους μαθητές που λαμβάνουν μέρος να επιτύχουν τους στόχους τους.

Το ταξίδι σας αυτό για την Ιθάκη θα σας προσφέρει τη γνώση, την εξειδικευμένη κατάρτιση, θα σας εμπνεύσει το δημιουργικό πάθος  για την πνευματική και κοινωνική σας καταξίωση και θα συνεισφέρει στην επίτευξη των μελλοντικών σας στόχων.
Έχετε καταβάλει την απαιτούμενη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα της μαθητικής  σας πορείας και ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε τα διδαχθέντα και τις συμβουλές των καθηγητών σας, για να δικαιώσετε τις προσδοκίες σας και τις προσδοκίες των γονιών σας.
Οδηγός σας στις εξετάσεις αυτές, που σηματοδοτούν μια από τις σημαντικές προσπάθειες πρέπει να είναι η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και η πίστη στην επιτυχία.
 Σε αυτές τις δύσκολες μέρες των εξετάσεών σας, το Σωματείο  Ενέργειας ΔΕΣΜΗΕ- ΔΕΗ << Η ΕΝΩΣΗ >> σας εύχεται  και πάλι ολόψυχα να αξιοποιήσετε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις δυνάμεις σας, ώστε να βγείτε νικητές στη δύσκολη αυτή μάχη.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ…..

                                                                                           ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                   ΕΝΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας