Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Πώς ψηφίσαμε στις Ευρωεκλογές στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού - δείτε τις ψήφους της ΧΑ







15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή η χρυσή αυγή είναι πιο φασίστες απ' την ελιά; δε νομίζω!!

ai-vreS είπε...

Δικαίωμά σου να μην νομίζεις. Η πραγματικότητα σε διαψεύδει...

Ανώνυμος είπε...


Η ανεργία, η φορολογία μόνο των φτωχών, η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ που αν δεν είσαι ρουφιάνος δεν πας πουθενά, η κλεψιά που έγινε κάτι προφανές για όλους, όλα αυτά και ένα σωρό άλλα που γιγάντωσε το πασοκ τόσα χρόνια είναι ο μεγαλύτερος φασισμός. Τα ξέρεις καλά εσύ, μόλις χρειαστείς κάτι τηλεφωνάκι στο γνωστό και η δουλειά έγινε. Κι ας τους μαλάκες να παν με το σταυρό στο χέρι.
Μόνο κλέφτες, ρουφιάνοι και βολεμένοι σας ψηφίζουν πια.

ai-vreS είπε...

ΕΜΑΣ ψηφίζουν;;;; Γιατί πού βαλαμε εμείς;;;;;

Ανώνυμος είπε...

δεν πειράζει, κάνε πως δεν καταλαβαίνεις...

Ανώνυμος είπε...

σε χαλασε λαμογιο???????? Ετσι... Ολα θα πεσουν

ai-vreS είπε...

Μακάρι να πέσουν αλλά να χτιστούν πάλι. Να μην μείνουν πεσμένα...

Ανώνυμος είπε...

Καλα υπαρχει ακομη ανθρωπος που ψηφιζει πασοκ??(ελια)......μ αρεσει που (ο) aivres παρεξηγηθηκε!!!!!χαχαχαχα σωπα ρε συ???κανεις κ πως δεν καταλαβαινεις???

Ανώνυμος είπε...

Ο κοσμος ξυπνησε και πλεων καταλαβαινει,Σε καλη μερια....

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΩΝ 50 ΕΔΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!!! ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η τριτη θεση της ελιας δειχνει την ηλιθιοτητα που υπαρχει στον τοπο μας!!!

ai-vreS είπε...

Ενώ η 4η της ΧΑ την εξυπνάδα που υπάρχει στον τόπο μας... τι να σου πω.

Ανώνυμος είπε...

ai-vres η χρυσή αυγή είναι φασίστες και ντροπή ΑΛΛΑ ντροπή είναι επίσης να μας κυβερνούν η ελιά και η νδ με ελάχιστο ποσοστό που ΔΕΝ εκφράζει την πλειοψηφία εκμετελλευόμενοι εκλογικούς νόμους της ντροπής που τώρα που δεν τους συμφέρουν θα τους καταργήσουν. Είναι οφθαλμοφανές πως η πλειοψηφία θέλει αλλαγή αλλά δεν την αφήνουν. Μια ΑΙΣΧΡΗ μειοψηφία περνά νόμους που θα επηρρεάσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας χωρίς να ρωτάει κανέναν με το πρόσχημα τη διάσωση της χώρας. Λες κι εμείς δε μπορούμε ν' αποφασίσουμε, είμαστε ηλίθιοι και θέλουμε το κακό μας. Είναι δυνατόν με 30 - 35% αν βάλεις και κάτι τζήμερους μέσα που είναι της ίδιας ιδεολογίας να μας κάνουν ό,τι γουστάρουν;;;; Σίγουρα όσοι ψηφίζουν ελιά δεν είναι ηλίθιοι. Λαμόγια και βολεμένοι είναι οι περισσότεροι.

ai-vreS είπε...

Συμφωνούμε. Χρειάζεται αλλαγή.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς του aivres είστε μεγάλα τούβλα. Πάλι αλλαγή οραματίζεστε? Κόλλησε η βελόνα στη λέξη αυτή!!!!!!!!! Τι σας έχει κάνει ο μεγαλύτερος φασίστας (Ο Παπαντρέας)που πέρασε ποτέ από το ιερό τούτο χώμα. Απολιθώματα.

Το Προφίλ μας