Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο Μιλτιάδη Ζορμπά

Μετά την έκφραση των πολιτών στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου μας τις δύο προηγούμενες Κυριακές, στις εκλογές του α' βαθμού Αυτοδιοίκησης, η πλειοψηφία των δημοτών αποφάσισε να αναθέσει στο τιμόνι της Δημοτικής Αρχής για τα επόμενα πέντε χρόνια, το συνδυασμό μας ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ με επικεφαλείς Δήμαρχο τον Θανάση Κοσματόπουλο.


Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σ' όλους τους πολίτες-δημότες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, τόσο από τη Δημοτική Ενότητα Βελβεντού,  όσο και από τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ελπίδες και προσδοκίες για συνολική προσφορά στα κοινά από το πρόσωπό μου.
Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες που εμπιστεύθηκαν το συνδυασμό μας είτε στην πρώτη, είτε στη δεύτερη, είτε και στις δύο Κυριακές των εκλογών.

Στόχοι μας είναι να προχωρήσουμε με πλήρη διαφάνεια και αίσθημα ισονομίας για το σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων, αλλά και εντός των ορίων κάθε μιας εξ αυτών, έτσι ώστε οι πολλές και διαφορετικές κοινωνίες που συνθέτουν το παζλ του Δήμου μας να μπορέσουν να αποκτήσουν ένα βηματισμό με κοινή αναφορά για όλη την περιοχή.

Έχοντας ως πρόταγμα την ρεαλιστική ουσία όσον αφορά τα προβλήματα και την καθημερινή πραγματικότητα, αλλά και την εμπέδωση των υγειών βάσεων για την αναπτυξιακή πορεία σε πρωτογενή και δευτερογενή τομέα έχουμε ως στόχο να επιδιώξουμε ένα καλύτερο αύριο δίπλα σε κάθε δημότισσα και δημότη.

Φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε, ότι ήδη υπάρχει σε τροχιά υλοποίησης οποιουδήποτε σταδίου από τη σημερινή δημοτική αρχή ολοκληρώνοντάς το με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να θέσουμε νέες προτεραιότητες και εφικτούς στόχους, αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορεί να εκμεταλλευτεί η τοπική αυτοδιοίκηση. Θέλουμε έτσι το 2019 να έχει καλύτερες προοπτικές πρώτα για τους πολίτες όλης της περιοχής, και συνεπακόλουθα για τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και τις δομές του συνολικώς.

Με εκτίμηση,
Ζορμπάς Μιλτιάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Βελβεντού  

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα Μιλτο εγινε " του δημου μας"; Μεχρι πριν λιγο καιρο δεν ηταν ο δημος σου; Ευτυχως υπαρχουν βιντεο και φωτο. Δεν υπαρχει βεβαια το 2010 στο facebook σου!

Ανώνυμος είπε...

Ο προβληματισμός είναι άλλος, εκτός από σένα ποιος , τα λαμόγια;
Πολύ μεγάλο το φορτίο

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα τα λεει ο ανθρωπος,γιατι καποιοι ζοριζεστε;

Ανώνυμος είπε...

O Δήμαρχος κ.Κοσμαδόπουλος έχει ήδη αποφασίσει το μοίρασμα των θέσεων:

Aντιδήμαρχος Βελβεντού Τέτος Νικόλαος
Αντιδήμαρχος Καμβουνίων Δισερής Ευθύμιος
Αντιδήμαρχος Σερβίων Μπουχουράς Χρήστος
Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ζυγούρης Φώτιος
Αντιδήμαρχος Εργων Ζορμπάς Μιλτιάδης
Πρόεδρος ΔΣ Παπαδημητρίου Ζήνωνας

Ανώνυμος είπε...

OXI RE PROEDRO D.S NA VALI ENAN EPISTIMONA.PROTINO TON K.ZAKH.

Ανώνυμος είπε...

Ο κοσμαδοπουλος ειναι περιτυληχτης, δεν ειναι δημαρχος. Μονο να τους περιτυληξει μπορει ο ανθρωπος!

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγαλε σε καφετζου πηγες και σου τα ειπε, και μοιρασες τις θεσεις;να σας τα πω εγω ποιο επισημα.αντιδημαρχος βελβεντου,κουκαλης δημητριος,αντιδημαρχος σερβιων,παπαδοπουλος σταυρος,αντιδημαρχος καμβουνιων,τασιος ιωαννης,αντιδημαρχος οικονομικων,Γεμενετζιδης παυλος,αντιδημαρχος εργων,ζακης δημητριος,προεδρος Δημοτικου συμβουλιου τιμης ενεκεν,κακαφικας αναστασιος.

Ανώνυμος είπε...

Αντιδήμαρχος Οικονομικών ο Ζηγούρης?Κάηκε ο Δήμος μας!!!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ...ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

* επικεφαλής, όχι επικεφαλείς
Το "επικεφαλής" δεν κλίνεται.
Ο επικεφαλής, του επικεφαλής, τον επικεφαλής, οι επικεφαλής, των επικεφαλής, τους επικεφαλής.
Επίσης τελευταία παράγραφος, πρώτη σειρά είναι "ό,τι" αντί για "ότι".
Φιλικά...

Ανώνυμος είπε...

Όχι και λαμόγια ο Παπαδημητριου και ο Τέτος. Είναι δυνατο; Πεντακαθαροι και οι δυο από οπου και αν τους πιασεις.

Ανώνυμος είπε...

Η ανάπλαση Σερβίων θα συνεχιστεί?Η μόλις αρχίσουν τα παράπονα από τους καταστηματάρχες ( και δη ψηφοφόρους) θα αρχίσουν οι αναστολές και οι τροποποιήσεις Στην τηλεόραση ακούσαμε τον κ. Κοσματόπουλο να συμφωνεί με παράπονα καταστηματαρχών (ψηφοφόρων) . Υπομονή καθόλου. Σε κάθε περίπτωση , αν συμβεί κάτι τέτοιο ΚΡΙΜΑ Τα Σέρβια πάλι πίσω . Και τόσο αγώνας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής για ένταξη και υλοποίηση του έργου χαμένος.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΩΝΩ......ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Κ' ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Κ'ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΤΣΙΔΗ ΣΑΒΒΑ Κ'ΚΑΚΑΦΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Kala o mpouxouras vgainei;

Ανώνυμος είπε...

Πόσες μέρες θα περάσουν να μάθουμε ποιοι βγαίνουν στο Συμβούλιο; Τόσο πια δεν μπορεί καπιος να μας πει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρε Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης βάλε τον Λαζαριωτη !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΞΥΠΟΛΥΤΟ ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μίλτο βαριά ανταλάγματα σου έταξαν για να βάλεις με ένα δήμαρχο 73 χρ και με όσους έλεγες λαμόγια. Εσύ τον έκανες καταγγελία για την καταπάτηση στον Αγιο Χαραλαμπο αλλά τωρα τα έκανες γαργάρα. Γιατί άραγε; Γρήγορα θα φανούν τα πάντα για όλη την βελβενή ομάδα γιατί και οι αλλοι κατι πήραν και θα παρουν. Ουδέν κριπτόν από τον ήλιο. Όσο για τη θειά σου δεν περιμένα τόση αχαριστία. Ο Βασίλης να την έχει στα όπα όπα στη ΔΕΗ να την βλέπω να την κοπανάει κάθε μέρα μια ώρα νωρίτερα από τη δουλειά και αυτή να τον πουλήσει την τελευτέα στιγμή με το γιατρό για μια μετάθεση στο Πολύφυτο. Αυτό δεν είναι αυτοδιίκηση ούτε ετεροδιικηση είναι συμφεροδιίκηση.

Ανώνυμος είπε...

giatre kalh arxh se sena kai se olo to epiteleio sou!! hdh ksekinhses to megalo ergo sou na sthleis kapoious gia ksekourasei! kai na analaveis th skutalh tou topou mas pou sas exoune megalh anagkh!!!!! kalh epituxia se olous sas loipon!!!

Ανώνυμος είπε...

Εισαι ο,τι μ' οτι.
Τον Κωνσταντοπουλο ουτε τον ηξερα ουτε τον ξερω. Ουτε τον ειχα ποτε προισταμενο και ουτε θα τον εχω. Οσο για το Πολυφυτο σε πληροφορω αν ηθελα θα ερχομουνα πριν απο χρονια. Ομως να ξερεις οσο μας κατηγορεις τοσο το καλυτερο για μας. Φιλικα Λένα Βλατή.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μερικοί τύποι που είχαν σοβαρή εξάσκηση με τα σχόλια στα ανώνυμα μπλογκ και πήραν φόρα και εδώ. Αφείστε το νέο Δ.Σ. να ξεκινήσει και μετά κάντε τις κριτικές σας. Τι μιζέρια είναι αυτή εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι οσοι ειναι στο σύστημα. Βρήκες δουλειά όταν ήθελες, διάλεγες μέρος να δουλεψεις όπου ήθελες, μπορούσες να αλλάξεις θέση όπου ήθελες. Δε σε κατηγορώ εγώ. Από μόνη σου τα γράφεις εδώ παραπάνω. Ας τα βλέπουμε αυτά εμείς οι άνεργοι που μας αραδιάσατε τόσες υποσχέσεις. Θα σας δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Έσκασε το πρωτο ανταλαγμα. Εντος των ημερων θα σας το παρουσιασομε.

Το Προφίλ μας