Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δήλωση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού και επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Βασίλη Κωνσταντόπουλου

 Συνδημότισσες – Συνδημότες
 Στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014, οι πολίτες επέλεξαν με ξεκάθαρο τρόπο τον συνδυασμό που θα αναλάβει την διοίκηση του Δήμου για τα επόμενα πέντε (5) χρόνια.
Είναι μια περίοδος κρίσιμη για το Δήμο μας καθώς μια σειρά μεγάλων έργων εκτελείται ενώ άλλα έχουν υποβληθεί ως προτάσεις.
 Εμείς η ΄΄Ενωτική Κίνηση΄΄ Δήμου Σερβίων-Βελβεντού παρούσα και απερχόμενη δημοτική αρχή, δεν μπορέσαμε να πείσουμε την πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου μας να μας εμπιστευθούν ξανά την τύχη του Δήμου.
Η συνολική κατάσταση της χώρας και οι αρνητικές επιδράσεις των μνημονίων και του μεσοπρόθεσμου, οδήγησαν τους πολίτες στην εξαθλίωση και την αγανάκτηση που εκφράστηκε με αρνητική – τιμωρητική ψήφο σε όλη τη χώρα, σε ότι θεωρήθηκε κατεστημένο.
 Επιπλέον στην περιοχή μας η ανοιχτή πληγή του Βελβεντού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή των πολιτών.
 Ελπίζω η επιλογή αυτή να τους δικαιώσει.
 Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν αναγνωρίζοντας το έργο μας.
 Εύχομαι στον νέο Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Κοσματόπουλο καλό και παραγωγικό έργο προς όφελος των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας.

     Ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού
και επικεφαλής της ΄΄Ενωτική Κίνησης΄΄ Δήμου Σερβίων – Βελβεντού
Βασίλειος Κωνσταντόπουλος

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kwstantopoule etsi erxontai oi ypothetikes nikes pou eipes kai sthn omilia sou!kali ksekourasi...

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, έδωσες έναν καθαρό και τίμιο αγώνα.
Άφησες μεγάλη παρακαταθήκη έργων και πολλά έργα στα Σέρβια.
ΆΞΙΟΣ!!!!!!!!!!
Από τους καλύτερους Δημάρχους που πέρασαν ποτέ από τα Σέρβια!

Ανώνυμος είπε...

Η αξια του ηττημενου δινει δοξα στο νικητη...

Ανώνυμος είπε...

To katestimeno tou suriza mas timwrise... den peirazei...to γελιο του Λιακου χτες ηταν πολυ υποτιμιτικο....εισαι αθλιος.....οσο για την χιονια εχει ο θεος....Ντροπη σου χιονια...ετσι ειναι το κομα που αντιπροσωπευεις....δεν εχετε ιδεολογια....ξαφνικα ολοι μαζι με την δεξια.... Ο τσιγκοιδας και ο κωσταντοπουλος οι 2 μεγαλοι δημαρχοι

Ανώνυμος είπε...

den peirazei kaloi hsastan allwste o laos tou velventou opws kai tou dhmou se diksan poso pragmatika sasn thelane kai kanane oti kalutero xaxaxa!!!! giatre hsoun o kaluteros den uparxoun logia einai perita!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΡΕ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΗΣΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα. Ήταν από τους πιο αξιόλογους Δημάρχους της περιφέρειας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ??? ΜΕ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ,ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΦΚΑΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ Η ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος26 Μαΐου 2014 - 2:09 μ.μ. μεγάλο προβλημα εχεις, με καποιους συριζαιους που μιλησα μάλλον Κωνσταντόπουλο ψήφισαν, αλλά ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ , έλεος , στήριξε τον Βενίζέλο που έγινε συνιστώσα του Σαμαρά και που μαζι διαλυουν την τοπικη αυτοδιοίκηση και τις ζωές των ανθρώπων και ασε τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Πλήρωσες το γενικότερο κλίμα ανατροπής Βασίλη. Κουράγιο. Ο κόσμος πολλές φορές δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον καλό όταν η ψυχολογία του όχλου τον καταβάλει.

Το Προφίλ μας