Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Όταν η Δούρου χτυπούσε παλαμάκια στον Άκη Τσοχατζόπουλο

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου με την Περιφερειάρχη Αττικής και τον πρώην υπουργό
Μια φωτογραφία από τα…παλιά κάνει το γύρο του διαδικτύου, όπου εμφανίζεται  η Ρένα Δούρου (με το πορτοκαλί φόρεμα) να χτυπάει παλαμάκια και τον καταδισθέντα για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο να χορεύει… βαρύ  ζεϊμπέκικο.

Την επομένη της εκλογής της  στην Περιφέρεια Αττικής, η κ. Δούρου υποστήριξε ότι θα ξεκινήσει πόλεμο με τα συμφέροντα, ωστόσο, το παρελθόν της μάλλον την διαψεύδει κατηγορηματικά.
Πηγή: thepaper.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι γνωστο πως και για τον αρχικλεφτη φταιει ο συριζα!! το πασοκ ποτε!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, υπάρχει περίπτωση στα σοβαρά να είναι αυτή η Δούρου; ήταν κοριτσάκι όταν τραβήχτηκε η παραπάνω φωτό...

Ανώνυμος είπε...

tote fili toy ai vres oli xtipoysame palamakia ton aki ke afiste tis malakies.

Ανώνυμος είπε...

tote fili toy ai vres oli xtipoysame palamakia ton aki ke afiste tis malakies.

ai-vreS είπε...

Μόνο; Το 1996 θα γινόταν και πρόεδρος!

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί Συμπατριώτες μας χτυπούσαν παλαμάκια αλλά και τον ψήφιζαν κιόλας. Αλλά και εμείς που δεν χτυπούσαμε παλαμάκια ας μην κάνουμε τον έξυπνο τώρα γιατί ούτε και μείς ξέραμε περισσότερα ώστε να ενημερώσουμε τους φίλους μας σχετικά με την πλάνη τους.

Ε.Ε είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΝΕΛΗΝΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΗΜΑΣΑΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑ ΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ......ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.........ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΒΑΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΤΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΑΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΝΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ !!

Unknown είπε...

Το πρόβλημα σου ειναι η υπεράσπιση του ΣΥΡΙΖΑ; Εχεις την εντύπωση ότι ειναι λιγότερο λαμόγια απο τους άλλους; Η αφέλεια και ο φανατισμός βλαπτουν

Ανώνυμος είπε...

Bεβαια η κυρια στην φωτογραφια ριχνει και 10 χρονακια στη Δουρου οπως ειναι σημερα

Το Προφίλ μας