Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Θανάσης Κοσματόπουλος στο Βελβεντό: Έχουμε μέσα στην ομάδα μας από όλους τους πολιτικούς χώρους, ίσως να αγγίζουν και τα άκρα, αυτό δεν μ' απασχολεί, .....

Δείτε το βίντεο και ακούστε το γιατρό να λέει (και κλάψτε από τα γέλια...) :
  •  Για τους υποψηφίους του συνδυασμού του: "Ευχαριστώ το Θεό που έτυχε και έσμιξε αυτό το συνοικέσιο και αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν και δούλεψαν μαζί μου"!
  • Ο Δήμος είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' ότι στο ολοκαύτωμα!!!!!!!!!!!! "Μπορεί να λείπουν τα ερείπια, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε ανθρώπινα ερείπια" !!!!!!
  • Το δίλημμα σ' αυτές τις εκλογές "δεν είναι αν θα ζήσουμε καλύτερα ή χειρότερα αλλά αν θα ζήσουμε ή αν πεθάνουμε"!
  • "Παράδειγμα στις Γούλες 40 άτομα αντεστράφη η θέλησή τους για την ψήφο για την επιλογή του συνδυασμού μας  μόνο και μόνο για κάποιες σακούλες τρόφιμα που τους διανεμείθηκαν, τρόφιμα που πληρώνονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση..."
  • "Εμείς δεν θα αφήσουμε σπίτι, δεν θα αφήσουμε οικογένεια, χωρίς πλουσιοπάροχα τα αναγκαία τα τρόφιμα ακόμα και τη διασκέδασή τους"...!!!! 
  • "Είναι τραγικό να δωροδοκούνται άνθρωποι για λίγα ευρώ. Σε πολλά εκλογικά κέντρα ανοίγοντας το ψηφοδέλτιο ο παππούς και η γιαγιά το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού τους πέσαν από μέσα εικοσάευρα, δηλαδή αν ήταν από 100 ευρώ και πάνω θα τους δικαιολογούσα αλλά τέτοια γυφτιά, τέτοια κατάντια είναι να τους κλαις"!!!!!!!!!!!!
  • ...Είμαστε ένας συνδυασμός εντελώς ανεξάρτητος. Έχουμε μέσα στην ομάδα μας από όλους τους πολιτικούς χώρους, ίσως να αγγίζουν και τα άκρα, αυτό δεν μ' απασχολεί, .....
  • "Χθες ένας διάσημος δημοσιογράφος είδε την κασέτα από το τελευταίο debate που κάναμε με το δήμαρχο στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH  και με πήρε τηλέφωνο τώρα γυρνώντας από την Ελάτη και τι μου είπε; Λέει αν βρεθεί ένας και μόνο που να ψηφίσει αυτόν τον γελοίο, τότε στην περιοχή σας έχετε πρόβλημα μυαλού και σκέψης". 
  • "Θα φροντίσω να ανοίξω τα μάτια του καθενός. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει τσίμπλα στο μάτι ακόμα και του πιο ηλικιωμένου και του πιο αργόστροφου ανθρώπου". 
  • "πάση θυσία να δείτε την τελευταία τηλεοπτική αναμέτρηση στο FLASH. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Τίποτα άλλο. ΄Ηθελα να πω πιο σκληρά πράγματα αλλά είδα ένα δήμαρχο πελιδνό, τρισάθλιο, έτοιμο να καταρρεύσει και φοβήθηκα σαν γιατρός, όχι σαν άνθρωπος. 



 

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ!!!!!! ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ http://e-ptolemeos.gr/?p=85021

Ανώνυμος είπε...

γιατρε να ερθω να μου δωσεις ένα 100ευρω?
ξερεις εσυ........σαν κατι 500ευρα που μοιραστηκανε από δικους σου.....
μηπως θα με βολεψεις και εμενα καπου αν σε ψηφισω?

Ανώνυμος είπε...

Ενας σωστος γιατρος δεν θα χρησιμοποιουσε ποτε τη λεξη αργοστροφος. Ενας υποψηφιος δημαρχος επισης. Ρατσιστικο. Εχει πιασει πατο

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ΑΝΟΗΤΟΣ.....Είνα δυνατόν να γίνει αυτός Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντου;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Σμαζεύτε τον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

έχουν μάθει στα 100ευρα κ πάνω...!!! σαν τα 300 που δώσανε στα ΚΑΠΗ κ τάξανε τηλεόραση κ εκδρομή...!!!! αυτό γτ δεν είναι εξαγορά ψήφου για τον γιατρό???

Ανώνυμος είπε...

ENAS EISAGGELEAS POY EINAI?????

Ανώνυμος είπε...

Πολυ αθλιο το αρθρο σας,ριχνει το επιπεδο του μπλογκ! Εχετε την γνωμη οτι απευθυνεστε σε προβατα;

ai-vreS είπε...

Είδες το βίντεο; ΕΜΕΙΣ τα λέμε αυτά;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

εσείς δεν τα λέτε,απλά τα γράφετε....και τσούζει πολύ.....ας τον μαζέψει κάποιος τέλος πάντων

ai-vreS είπε...

Πάντως ψέματα δεν λέμε

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' ότι στο ολοκαύτωμα. "Μπορεί να λείπουν τα ερείπια, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε ανθρώπινα ερείπια" !
Πόσο δίκαιο έχει.

Το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο λαός στην ανεργία!!!!!

giorgos είπε...

ο επιστήμονας ιατρός κ υποψήφιος δήμαρχος, υιοθετεί τα λόγια του φίλου του δημοσιογράφου, και χαρακτηρίζει το 43% των 5.113 κατοίκων ως προβληματικούς σε σκέψη κ μυαλό...!!!!!!!
επίσης χαρακτηρίζει ως αργόστροφους κάποιους κατοίκους...!!!
παραδέχεται ακραίες νοοτροπίες σε υποψηφίους του συνδιασμού του...!!! αν κ δεν μου κάνει εντύπωση γτ πολλά απ'όσα έχει πεί ακραία είναι κ ούτε στις εποχές του καθεστώτος δεν είχαν συμβεί...!!!! θα ανοίξουμε δρόμους χωρίς να ενταχθούμε σε κανένα πρόγραμμα, χωρίς την άδεια κανενός φορέα...είχε πεί κ λέει !!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα άκρα σας πείραξαν? Έχει άδικο ο γιατρός όταν μιλάει για ολοκαύτωμα? Πεινάει ο κόσμος!!!!! Πάρτε το χαμπάρι. 40 χρόνια διακυβέρνησης του > εκ των οποίων τα 30 Σοσιαλι(η) στικής διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ μας έφτασαν ως εδώ. Πρέπει να ανασυνταχθούμε. Να φύγουν με την ώρα τους οι στηρίζοντες ακόμη τον χώρο του ΠΑΣΟΚ της Ελιάς, της αγριελιάς και άλλων ευφάνταστων τίτλων. Φτάνει πια.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στν γιατρο..ετσι ειναι...τι κ αν ειναι ο συνδυασμος με μελη απο ακρα??σημασια εχει αυτα τα ακρα να συννενοοθνται για το καλο του δημου..ο κωνσταντοπουλος βολεψε στο δημαρχειο ατομα δικα του απο τ παραθυρο,κ αφησε ατομα νεα εξω με πτυχια κ προσοντα καλυτερα απο αυτους που προσεληφθησαν....αυτα τα ξερετε???αν θελετε μιλαω κ με ονοματα....το ξερετε πως υπαρχει ατομο στν δημο το οποιο ειναι γραμμενος σαν εργατης,του κολλαται ενσημο κανονικα,κ αυτος δεν εχει πατησει εκει???αυτα τα ξερει ο κοσμος????η μονο ξερει να λεει για τν Βασιλη πιυ μας ξεχρεωσε???λες κ δεν ξερουμε τι γινεται με τα οικονομικα του δημου....αλλα αυριο ο γιατρος θα ειναι δημαρχος παρτε το χαμπαρι...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ που θα ψηφίζουν λευκό… Ειδικά αυτό για τα άκρα που λέει ο γιατρός. Καταλαβαίνουν πως και με το λευκό ουσιαστικά αναλαμβάνουν και εκείνοι την ευθύνη να δουν Δήμαρχο έναν τύπο με χρυσαυγίτικες απόψεις;
Και να ήταν μόνο αυτό…
Διαβάστε τι λέει….
Το ακαταλόγιστο.
Κρίμα αν δεν το καταλάβουν….

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ που θα ψηφίζουν λευκό… Ειδικά αυτό για τα άκρα που λέει ο γιατρός. Καταλαβαίνουν πως και με το λευκό ουσιαστικά αναλαμβάνουν και εκείνοι την ευθύνη να δουν Δήμαρχο έναν τύπο με χρυσαυγίτικες απόψεις;
Και να ήταν μόνο αυτό…
Διαβάστε τι λέει….
Το ακαταλόγιστο.
Κρίμα αν δεν το καταλάβουν….

Ανώνυμος είπε...

Προς 8:30 sos. Όποιος διαφωνεί με τις απόψεις σου είναι Χρυσαυγίτης , Ακροαριστερός και Φασίστας? Ωραία. Χαιρετίζω τη Δημοκρατία σου. Γι΄αυτό έφτασε η Ελλαδάρα μας να κυβερνάται επί 30 και πλέον έτη από ΠΑΣΟΚΟΥΣ. Άντε να δούμε. Θα ξυπνήσουμε ποτέ??????

Ανώνυμος είπε...

Όσους και να κλείσουν μέσα το ΠΑΣΟΚ πάντα θα κυβερνάει. Και στα Σέρβια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και αίσχος που επιτράπηκε σε έναν τέτοιο άνθρωπο να βάλει υποψηφιότητα στον δημο μας.. Δηλαδή μας θεωρεί αργόστροφους και προβληματικούς? Κάντε κάτι πια ξεσηκωθείτε ενημερώστε τον κόσμο, είναι δυνατόν εν έτη 2014 να καθόμαστε και να ακούμε τέτοιους ανθρώπους ποσο μαλλον να τους αφήσουμε να κυβερνήσουν? Που είναι η Ευρώπη????Έλεος πια..Έυχομαι τα ποσοστά του Κοσματόπουλου να πιάσουν πατο εκεί που αξίζει

Ανώνυμος είπε...

Η γελοιότητα έφτασε στο αποκορύφωμα της..Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά ακόμα τον παίρνετε στα σοβαρά???Ο Θεός να μας βοηθήσει αν άτομα σαν τον Κοσματόπουλο βρεθούν στη θέση να κυβερνήσουν. Τελικά ο φασισμός βρήκε διέξοδο να εμφανιστεί στην Ελλάδα μέσα από το δήμο μας!!!Μετα γκρινιάζουμε για την χρυσή αυγή???Ας κοιταξουμε καλύτερα τα του οίκου μας παρακαλώ και ας αναρωτηθούμε

Ανώνυμος είπε...

Απλή παρατηρηση: Αλήθεια Μίλτο γιατί δεν εχει αστυνομία αποψε στο Βελβενδο οπως στο προηγουμενο Σαββατο; Μετά το κράξιμο που φαγατε τους μαζεψατε. Σήμερα φαινετε οτι εσεις το κανατε προχτες. Που να εκλεγειτε κιόλας. Θα μας βαρένετε.

Ανώνυμος είπε...

όχι θα αφήσουμε το γιατρό με τις ακραίες απόψεις να κυβερνήσει.Άλλωστε όπως βλέπουμε ήδη όποιος δεν είναι μαζί του κατηγορείται.....δες το νεαρό δικηγόρο.....

Ανώνυμος είπε...

laothalassa sto velvento mexri kai i gynaika tou troxalou einai ekei,min anaferw kai alla onomata.oust theletai kai dimarxeio.mporei na milaw kapws apotoma alla prepei na eimaste prosektiki giati o sindiasmos tou (giatrou)kai olo ayto kikloforise gia na dosi zontania ston paithameno(kai edw kolaei klanei o pethamenos????simpolites na thimaste oti to mono pou mporoune na kanoun einai na mas katastrepsoun

Ανώνυμος είπε...

Ανθή και λουλούδια για τον γιατρο και το σναφι.

Ενας Γουλιώτης είπε...

Κύριε Κοσματόπουλε λέτε ανοησίες τουλάχιστον σε ότι αφορά τις Γούλες....Οι υποψήφιοί σας στις Γούλες θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα .... Οι Γουλιώτες είμαστε χουβαρντάδες ....χαρίσαμε στον πολιτιστικό σύλλογο 15000 ευρώ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

6:39 όποιος θέλει να γίνουμε Αργεντινή ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ .....ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα ...... ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΊΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/_frus-pg6bM

Ανώνυμος είπε...

Μαγκια ειναι να μπορεις να εκλεγεις με τα πραγματα και τα εργα που κανεις και οχι κατηγοροντας τν αντιπαλο..αυτο ισχυει και για τα κομματα που μας κυβερνουν εκτος δημου...και ο γιατρος να βγει δεν θα αλλαξει 180 μοιρες η ζωη μας..αυτο ειναι γνωστο...αλλα το να τν πολεμανε σε καθε περιοδεια του και σε καθε τι που λεει αυτο ειναι "η πολιτικη" και οχι το "θελω να βοηθησω την περιοχη μου και τν δημο μου"....οποιος και να βγει την δευτερα το πρωι καποιοι θα συνεχισουν να πανε στην δουλεια τους καξ καποιοι θα συνεχισουν να ειναι ανεργοι...αυτο καιει τους πολιτες και οχι αν τν δημαρχο θα τν λενε Θαναση Κοσματοπουλο ή Βασιλη Κωνσταντοπουλο..

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη διαφήμηση,, είναι η δυσφήμηση

Ανώνυμος είπε...

τότε κάποια άτομα θα πρέπει να στείλουν στον γιατρό λουλούδια. Ή μήπως ένα κιβώτιο κρασιά?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως κάποιοι εδω έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και πάνω στον πανικό τους ρίχνουν λάσπη;Συμφωνώ μαζί σου ανώνυμε 4΄08 πμ.

Ανώνυμος είπε...

Του είπε κανείς από τους παρατρεχάμενους ότι οι οδηγοί των ασθενοφόρων έχουν βγει σε διαθεσιμότητα; Αλλά με τα όντα που μάζεψε γύρω του τι περιμένει κανείς!
Αφού μπορεί να τα κάνει όλα αυτά, γιατί δεν έκανε τίποτε τα τελευταία 3 χρόνια σαν αντιπεριφερειάρχης, όπου ήταν και σε καίριο πόστο;

Ανώνυμος είπε...

Για να σκεφτούν οι ψηφοφόροι σου τα παιδιά τους, πρέπει να διαθέτουν και κάτι βασικό: μυαλό!!

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνουμε όλοι πολύ καλά τι δήμαρχος θα είναι. Θα κάνουν κουμάντο οι άλλοι. Πουθενά δεν υπάρχει μια καθαρή άποψη. Κάνει δηλώσεις αυτός και τρέχουν οι άλλοι να διορθώσουν. Σε όλα τα θέματα. Τι κατάρα και αυτή. Να πρέπει να επιλέξεις τον Κωνσταντόπουλο αφού ο άλλος είναι για τα μπάζα. Άσε που τον βλέπω το γιατρό να μας πάει την έδρα στο χωριό του όπως λέει. Έχει ρολόι της ΔΕΗ από το 1976 πέρα. Τι να πεις.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα κλαψτε πασοκτζηδες.. Σας τα λέγαμε πως θα νικήσει ο γιατρός.. ε τα μακαρόνια και τα Ρίζια που δινατε δεν φέρνουν ψήφους.. ο κόσμος είναι ξύπνιος και κοιτάει το καλό !!! Συχγαρητιρια στον γιατρό μας

Ανώνυμος είπε...

SIGXARITIRIA GIATREEEE OUST STA LAMOGIA TOU APERXOMENOU PLEON DHMARXOU!

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxaax kleisto to palio aivres ponirouli einai polla ta 5 xronia ANTE GEIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ανώνυμος είπε...

Πολλά λουλούδια για τον πρώτο σύμβουλο του γιατρού τον κ. Τετοιο. Δούλεψε όλους τους συνυποψήφιους. Πήρ3ε σταυρούς από όλους και δεν έδωσε σε κανένα. Πάτωσαν άνθρωποι αξιόλογοι για να βγει με μονοσταυρίες αυτός. Καταλαβαίνετε όλοι τι άνθρωπος είναι και τι σεβασμό θα δείξει. Λουλούδια λουλουδια πολλά.

Ανώνυμος είπε...

jlk

Το Προφίλ μας