Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ: Συγχαρητήρια για το «αντιστασιακό» σας ανάστημα, κύριε δήμαρχε.

Πριν εξάρουμε την όψιμη αντιμνημονιακή έξαψη του δημάρχου μας (και το σχετικό μανιφέστο του) με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού.
Έχουμε να του προσάψουμε τη στάση υποταγής στις κυβερνητικές επιλογές, που διαμορφωνόταν με ευθύνη των γνωστών δύο κομμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του.
Ας μας πει, ο ίδιος, που διαφοροποιήθηκε όλα αυτά τα χρόνια; Πότε κατέδειξε τις αδυναμίες και την εκτροπή; Η δραματική κατάσταση, στην οποία έχουμε περιέλθει και για την οποία τώρα οδύρεται, προδιαγράφεται εδώ και χρόνια. Τι περίμενε για να αντιδράσει;
Γιατί δεν έδωσε το στίγμα της αντίθεσης του στις μνημονιακές επιλογές, παρά συναινούσε ή δεν αντιδρούσε στην εφαρμογή των κυβερνητικών-μνημονιακών επιταγών, αν δεν τις προωθούσε με ευλάβεια και δεν συρόταν στη συγκάλυψη των υπεύθυνων κομμάτων ευελπιστώντας στην ανταπόδοση της δική τους υποστήριξης, όταν θα ερχόταν η ώρα των εκλογών;
Ποιά θέση πήρε, όταν άλλες δυνάμεις στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης συγκρουόταν με «θεούς και δαίμονες» για να βάλουν σε διαδικασία ενεργοποίησης και αντίστασης το κατεστημένο των αρχόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης πανελλαδικά;
Θα περίμενε κανείς ότι το κλίμα αισιοδοξίας που επικαλέστηκε κατά την ψήφιση του περισινού προϋπολογισμού θα ενισχυόταν φέτος, ύστερα μάλιστα και από τη συμμετοχή  του στις φιέστες του «φιλέλληνα» Φούχτελ.  Εκείνο που συμβολίζει, άλλωστε,  είναι η γερμανική οικονομική «ευρωστία» και η προώθηση μετά μανίας των γερμανικών «επενδύσεων» στην ελληνική περιφέρεια. Εκτός και αν εκείνο που καλοβλέπει είναι ο εθνικός μας πλούτος και η τιμή ευκαιρίας που προσπαθεί να διαμορφώσει.
Τα χρόνια της αθωότητας χάθηκαν και η αφέλεια δεν μας ταιριάζει.
Σε χρόνο προεκλογικής προετοιμασίας, μήπως, αφού εκτίμησε ότι δεν του βγαίνουν τα «νούμερα» στις εκλογές αποφάσισε να παίξει το «χαρτί» του αντιστασιακού δημάρχου; Καταλαβαίνουμε ότι ο πανικός μπορεί να τον κατέβαλε, καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα προς τις δημοτικές εκλογές.
Θέλουμε να τον πληροφορήσουμε, ότι όχι μόνο δεν είναι μόνος του, σε αυτή του την προσπάθεια, αλλά έχει και τους άλλους ομοιοπαθείς δημάρχους στο πλευρό του, οι οποίοι αφού υποστήριξαν  τις επιλογές των κυβερνητικών κομμάτων τους, που σήμερα καταρρέουν, ακολουθούν την ίδια τακτική.
Το ερώτημα είναι μήπως θυμήθηκαν πολύ αργά να μας πείσουν για την ειλικρίνεια της αντίδρασης τους και πόσοι πολίτες μπορούν να εμπιστευτούν πλέον, ότι αυτοί εξακολουθούν να είναι οι «καταλληλότεροι» και δεν θα τους εξαπατήσουν για άλλη μια φορά;
Δεν μένει τίποτα άλλο, ακόμη, παρά η δήλωση «ανεξάρτητης» καθόδου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έβγαλε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο.

Ανώνυμος είπε...

ποιός φωστήρας γράφει αυτές τις ανακοινώσεις ρε παιδιά ;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο LAZARIOTISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!XAXXAXAXAXXAXAAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι γνωστοί μπαχαλάκιδες ήρθαν και στο δήμο μας .Σε ποιον μύλο κουβαλούν νερό όμως ξέρουν;Aς βάλουν τα ονόματά τους ας βρουν υποψήφιο δήμαρχο και ας βγουν στην κοινωνία να πουν τι θέλουν.Τα λόγια και ο καναπές είναι εύκολα.Η πράξη όμως είναι δύσκολη.Που ήταν οι παραπάνω κύριοι στις εκλογές του 98 του 02 του 06 ή και του 2010;Tώρα που ξαφνικά άρχισε να νοικοκυρεύεται ο Δήμος τώρα θυμήθηκαν;Mάλλον τους βόλευε ο καναπές τους και τώρα ξύπνησαν.Η μάλλον είναι οι γνωστοί ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ που το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν θόρυβο.Η Αριστερά φίλοι μου θέλει δουλειά πολύ δεν θέλει κουβέντες 6 μήνες πριν τις εκλογές.Αυτά όλα που λέτε για τον Δήμαρχο σας ταιριάζουν γάντι με μία όμως διαφορά.Εκείνος δουλεύει εδώ και 4 χρόνια για τον Δήμο μας ενώ εσείς τώρα τον θυμηθήκατε.

Ανώνυμος είπε...

Ενοχλει η ΑΛΗΘΕΙΑ;Να δουμε στις Εκλογες ποιους θα χεσει ο κοσμος !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια απορια.Αυτη η κινηση ειναι του Κ.Κ.Ε., του ΑΝΤΑΡΣΥΑ? Αυτος ο ξυλινος λογος δεν μου θυμιζει ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Από το kozan.gr

Από συντονιστής της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης Σερβίων Βελβεντού … επί κεφαλής αυτής! Ο κ. Πολυδεύκης Λιάκος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, εκείνος που θα ηγηθεί του εν λόγω συνδυασμού που στηρίζεται από δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο παραλίμνιο δήμο.

Περισσότερες δράσεις της συγκεκριμένης Κίνησης, θα δούμε μέσα στο Δεκέμβριο. Υποψήφιος στο πλευρό του αναμένεται να είναι και ο διεκδικητής της προεδρίας του ΤΕΕ κ.Κωνσταντίνος Ντέλμας.


ANTE ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΑΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΠΑΓΑΝΙΑ !!!!
1.ΟΧΙ ΒΙΑΣΥΝΗ....ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.
2.ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΩΡΑ;ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΛΛΙΩΣ;
3.Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;ΠΟΤΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ;
4.ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ;
5.ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ....ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΡΑΜΑ,ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Κ'ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ;-----------
ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΦΤΗΝΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ......Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά εργολάβος και αριστερό πως γίνεται.Είναι αριστερός με δεξιές τσέπες.Καλά κανένα παιδί από το Σέρβια ή το Βελβεντό δεν υπάρχει;Πάλι με μόνιμους κατοίκους Κοζάνης θα παίζουμε.Σε λίγο καιρό όλο το ΔΣ του δήμου θα πληρώνει δημοτικά τέλη στο Δήμο Κοζάνης.

Ανώνυμος είπε...

ο εργολαβος ποσες κωλοτουμπες εκανε μεχρι τωρα, ποσα κομματα αλλαξε?

Ανώνυμος είπε...

Σε ολα τα παραπάνω σχόλια, ενα εχω να προσθέσω, Σερβιώτες Ξυπνίστε....εμαθαν πως πειδώμαστε και πλάκωσαν και οι γ....τοι

Ανώνυμος είπε...

Είναι δικαίωμα της Μύγας να το κάνει αν μπορεί.
Αλλα και η μέλισσα έχει μέλι
μα δεν δίνει σε όποιν θέλει

Ανώνυμος είπε...

ante ligo na anastatothoume

Ανώνυμος είπε...

για τον 9:21
Για τους μπαχαλάκηδες μας έπεισες…
Για την ουσία όμως; Κουβέντα…
Ο Φωστήρας

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Δάσκαλε γιατί δαγκώνεσαι όταν σας λένε ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Για τον Πολυδευκη βρισκεται να πειτε πριν καν αρχισουν οι διαδικασιες επιλογης του επικεφαλη της Κινησης !Για τον Κωνσταντοπουλο τι λετε;Ειδε κ'αποειδε σαν υποψηφιος βουλευτης του ΠΑΣΟΚ σου λεει δεν γινεται τιποτα εδω ας παω για Δημαρχος ευκαιρια ειναι.Τι ενδιαφερον για τα Σερβια κ'τριχες.Αυτη ειναι η ωμη αληθεια !Αυτα ομως για κακη σας τυχη τα ξερουν πλεον ολοι οι δημοτες του Δημου μας.Ολα τ'αλλα ειναι παραμυθεια !Εκλεχτηκε Δημαρχος(Ολοι ξερουμε πως κ'γιατι )κ'ακομη μενει στην Κοζανη (αλλα ελεγε προεκλογικα).Μαθετε λοιπον οτι σημασια δεν εχει πως βλεπετε εσεις τον εαυτο σας αλλα πως σας βλεπει σημερα ο κοσμος.Αλλα γιατι τα πολυλεμε οι εκλογες ερχονται....εκει θα παρετε αυτο που αξιζετε....εν αναμονη λοιπον κ'ειδωμεν !!
ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ:
ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ;

Ανώνυμος είπε...

Mάλλον δεν το έχετε καταλάβει καλά.Ο Πολυδεύκης κάνε τα κόλπα του και θα πάει για βουλευτής όποτε θα γίνουν εκλογές.Τώρα υποψήφιος θα είναι δάσκαλος και μάλιστα διευθυντής????Ετσι βλέπω εγώ από τα video.To θέμα είναι ότι είναι δύο.Ο ένας γαμπρός και ο άλλος Σερβιώτης.Και οι δύο είναι πολύ καλά παιδιά και μπορούν να πάνε μπροστά.ΕΜΠΡΟΣ !!!!!!!

Το Προφίλ μας