Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Σέρβια – Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Αγ. Κυριακής (video)

Μιλούν η Πρόεδρος του Μ.Ο. Σερβίων Χρυσάνθη Καραγιαννίδου, ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος και η Σερβιώτισσα πρώην Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Ηνωμένων Πολιτειών Νίνα Κοντοδίνα-Περοπούλου
SERVIA EKDHLOSEIS GIA EORTASMO AG. KYRIAKHS from Dimos Servion - Velventou on Vimeo.


Κορυφώθηκαν το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αγ. Κυριακής πολιούχου της πόλης των Σερβίων. Το απόγευμα του Σαββάτου μετά τον Εσπερινό έγινε περιφορά του ιερού λειψάνου της Αγ. Θεοδώρας και των ιερών εικόνων της Αγ. Κυριακής και της Αγ. Θεοδώρας ενώ το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία η ετήσια Πανσερβιώτικη συνάντηση του Μ.Ο. Σερβίων με την παρουσία χορευτικών τμημάτων του Ελληνοουγγρικού συνδέσμου Βουδαπέστης, και των Μορφωτικών Συλλόγων Κάτω Κώμης και Ν. Αγχιάλου Βόλου.
  Το πρωί της Κυριακής ανήμερα του εορτασμού πραγματοποιήθηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλου ενώ το βράδυ έκλεισε ο δεκαήμερος κύκλος εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Μ.Ο. Σερβίων με την υποστήριξη του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στο Υπαίθριο Θέατρο του Κάστρου Σερβίων με την Συνάντηση των Χορωδιών του Μ.Ο.  Σερβίων, Άρτας, Νάουσας και Ν. Χαραυγής Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας