Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Συγκίνηση σε Καρυδίτσα και Κρόκο: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών η πρώτη Ελληνίδα που γέννησε παιδί μετά από μεταμόσχευση ήπατος!

Από το kozanimedia.gr
Μεγάλη είναι η συγκίνηση στις τοπικές κοινωνίες της Καρυδίτσας, του Κρόκου αλλά και των γύρω περιοχών, με το άκουσμα της είδησης του χαμού της Στέλλας Τσιφτσή. Η Στέλλα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών, και ήταν η πρώτη Ελληνίδα που γέννησε παιδί μετά από μεταμόσχευση ήπατος. 
Η Στέλλα, 36 ετών, από την Καρυδίτσα, ήταν παντρεμένη με τον Αχιλλέα Κατσέλα από τον Κρόκο και ήταν μητέρα ενός παιδιού 8 ετών σήμερα. To 2005 στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» της Θεσσαλονίκης η 28χρονη -τότε- Στυλιανή Τσιφτσή, που είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος το 2002, είχε γίνει η πρώτη, στα ελληνικά χρονικά, γυναίκα που γέννησε που είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος και γέννησε παιδί!

Ήταν μια ηρωίδα ελληνίδα, μια γυναίκα που η περίπτωσή της ήταν μοναδική στα ελληνικά χρονικά. Η πρώτη γυναίκα που τόλμησε μετα τη μεταμόσχευση συκωτιού να ρισκάρει τη ζωή της και να γίνει μανούλα… Έφυγε όμως κερδισμένη. Πάλεψε πολύ, έδωσε μαθήματα υπομονής, αγώνα αντοχής και αξιοπρέπειας…
Το πένθος είναι βαρύ για τους δικούς της ανθρώπους… Η Στέλλα οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και πένθους, σήμερα το πρωί, ενώ η μνήμη της θα παραμείνει ζωντανή όλους όσους τη γνώρισαν και το παράδειγμά της θα συνεχίζει να δίνει ελπίδα, δύναμη και κουράγιο σε όλους μας…
Τα θερμά συλλυπητήρια τους οικείους της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας