Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Φρενίτιδα στη Βρετανία! H Κέιτ Μίντλετον γέννησε επιτέλους ένα υγιέστατο αγόρι

 - Η Κέιτ Μίντλετον γέννησε στις 18:24 ώρα Ελλάδος ένα μωρό που ζυγίζει 3,6 κιλά
- Γεννήθηκε στην ίδια πτέρυγα όπου είχε γεννηθεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο αδελφός του Χάρι
- Το όνομα του μωρού πιθανότατα θα ανακοινωθεί με την έξοδο του πριγκιπικού ζευγαριού από το μαιευτήριο
- Το μωρό βρίσκεται τρίτο στη διαδοχή για το θρόνο στη Βρετανία
- ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ  Ολόκληρος ο πλανήτης περίμενε την έλευση του πριγκιπικού μωρού και επιτέλους τη Δευτέρα στις 18:24 ώρα Ελλάδος, η δούκισσα του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Ούιλιαμ απέκτησαν ένα υγιέστατο μωρό.


Κανείς δεν ήξερε μέχρι τώρα το φύλο του μωρού, αλλά όπως ανακοινώθηκε η δούκισσα γέννησε ένα αγοράκι με βάρος 3,6 κιλών. Το μωρό το όνομα του οποίου ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, είναι το τρίτο στη σειρά στη διαδοχή για τον θρόνο της Βρετανίας.
Το μωρό γεννήθηκε στο μαιευτήριο Mary's στο οποίο είχε γεννηθεί πριν πολλά χρόνια τόσο ο πατέρας του μωρού, πρίγκιπας Ουίλιαμ όσο και ο αδελφός του Χάρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν παρών κατά την διάρκεια του τοκετού.
Ευτυχής για τη γέννηση του πρίγκιπα δήλωσε η βασίλισσα Ελισάβετ Β' και το στενό περιβάλλον της.

Εκατοντάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονται έξω από το μαιευτήριο, με το χαρμόσυνο γεγονός να προκαλεί κυριολεκτικά φρενίτιδα στον κόσμο, που είχε συγκεντρωθεί κατά χιλιάδες τόσο έξω από τα ανάκτορα όσο και έξω από το μαιευτήριο πλέον.

Αυτή τη φορά για πρώτη φορά στην ιστορία του βασιλικού χρόνου δεν υπήρχε υπουργός της κυβέρνησης να πιστοποιήσει τη γέννηση του μωρού. Η κατά κόσμον Κέιτ Μίντλετον είναι καλά και θα παραμείνει στο μαιευτήριο ως το πρωί, σύμφωνα με την βρετανική μοναρχία και το BBC
Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία τα επικρατέστερα ονόματα για το πριγκιπικό μωρό είναι George ή James. Πάντως, φανερό της φρενίτιδας που επικρατεί στη χώρα είναι το γεγονός πως όσοι γονείς απέκτησαν τώρα παιδιά περιμένου να ακούσουν το όνομα του πριγκιπικού μωρού για να ονομάσουν το παιδί τους και εκείνοι με το ίδιο όνομα. 

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας