Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Ανέγερση και λειτουργία Κέντρου Υγείας στην Σιάτιστα

Μετά τις πρόσφατες συναντήσεις που είχε ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, κυρίως με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα αλλά και με τις αρμόδιες υπηρεσίες, σχετικά με την αναγκαιότητα ανέγερσης Κέντρου Υγείας στη Σιάτιστα Κοζάνης, η προσπάθεια αυτή ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Mε απόφαση του Υφύπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα η ανέγερση και λειτουργία του Κέντρου Υγείας στη Σιάτιστα Κοζάνης αποτελεί πλέον πραγματικότητα.

                   Ειδικότερα εκτός της έγκρισης της σκοπιμότητας για την ανέγερση Κέντρου Υγείας στη Σιάτιστα Κοζάνης εγκρίθηκε και η σκοπιμότητα για την προμήθεια εξοπλισμού Υγείας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας. Τα προαναφερόμενα έργα εντάσσονται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης με την αξιοποίηση της Κοινοτικής Χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ 2007-2013.
                   Στην κρίσιμη αυτή περίοδο που περνά ο τόπος μας, οι στοχευμένες δράσεις όπως αυτή του Υφυπουργού Υγείας κ. Α. Μπέζα ενισχύουν και αναβαθμίζουν τις Υπηρεσίες Υγείας στην περιοχή της Δ. Μακεδονίας. Η απόφαση της πολιτικης ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας έρχεται να καλύψει με πληρότητα και επάρκεια τις διαπιστωμένες ανάγκες της περιοχής σε πρωτοβάθμια περίθαλψη. Επισημένεται δε ότι προυπόθεση για να προχωρήσει η ανάπτυξη είναι η διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ασφάλειας και σιγουρίας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των περιοχών της Περιφέρειας της Δ. Μακεδονίας.



Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας