Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Πες μου τι παγωτό τρως να σου πω τι χαρακτήρας είσαι

Οι ιδεαλιστές αγαπούν τη βανίλια, οι λάτρεις της σοκολάτας είναι πιο ερωτιάρηδες ενώ η φράουλα αποκαλύπτει εσωστρεφείς χαρακτήρες... 
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η κατανάλωση παγωτού είναι όπως πάντα τέτοια εποχή στα ύψη. Οι γεύσεις πολλές, όσες και τα γούστα. Μπορεί όμως το παγωτό που προτιμάμε να αποκαλύψει κάτι από το χαρακτήρα μας;
Η εταιρεία Baskin-Robbins, σε συνεργασία με τον ειδικό σε θέματα όσφρησης και γεύσης Dr. Alan Hirsch, προσπάθησαν να εντοπίσουν τη σύνδεση ανάμεσα στις γεύσεις παγωτού που προτιμάμε και τα στοιχεία της προσωπικότητάς μας. Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν εντυπωσιακά.
Για παράδειγμα, βρέθηκε ότι οι άνθρωποι που προτιμούν πολύχρωμο σορμπέ είναι πιο απαισιόδοξοι απ’ ότι θα περίμενε κανείς, ενώ όσοι αρέσκονται στη σοκολάτα παρφέ είναι πολύ καλοί ακροατές σε συζητήσεις. Άλλα ευρήματα ήταν:
-Αν προτιμάτε βανίλια, είναι πιθανότερο να είστε παρορμητικός, ιδεαλιστής και να επηρεάζεστε εύκολα.
-Αν προτιμάτε σοκολάτα, είναι πιθανότερο να είστε δραματικός, ζωντανός, γοητευτικός, ερωτιάρης, γοητευτικός και εύπιστος.
-Αν προτιμάτε γεύσεις φράουλας και βατόμουρου, το πιθανότερο είναι να είστε ανεκτικός, αφοσιωμένος και εσωστρεφής.
-Αν προτιμάτε γεύσεις του τύπου σοκολάτα-μέντα, το πιθανότερο είναι να διαλεκτικός, ολιγαρκής και προσεκτικός.
-Αν προτιμάτε τη βανίλια με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότο, το πιθανότερο είναι να είστε φιλόδοξος, ανταγωνιστικός και ιδεολόγος.
-Αν προτιμάτε τη γεύση πραλίνα, το πιθανότερο είναι να είστε αγαπησιάρης, υποστηρικτικός και αποφεύγετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο.
-Αν προτιμάτε τη γεύση καφέ, το πιθανότερο είναι να είστε λεπτολόγος, ευσυνείδητος, και ηθικά τελειομανής.
-Αν προτιμάτε τη γεύση σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας, το πιθανότερο είναι να είστε γενναιόδωρος, ανταγωνιστικός και διεκδικητικός.
-Αν προτιμάτε το πολύχρωμο σορμπέ, το πιθανότερο είναι να είστε αναλυτικός, αποφασιστικός και απαισιόδοξος.
-Τέλος, αν προτιμάτε τη σοκολάτα παρφέ, το πιθανότερο είναι να είστε επιθετικός, συμμετοχικός και καλός ακροατής σε συζητήσεις.


news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας