Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας


Ο φετινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας έρχεται να μας υπενθυμίσει τον πολλαπλό ρόλο και την πολύτιμη προσφορά της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία. Ρόλος που μας υποχρεώνει καθημερινά να εκδηλώνουμε τον σεβασμό και να εκφράζουμε βαθιά εκτίμηση στη γυναίκα – μητέρα, γυναίκα – σύζυγο, γυναίκα - εργαζόμενη καθώς και σε όλες τις γυναίκες που μέσα από τη δράση τους συμβάλουν τα μέγιστα στην πρόοδο της κοινωνίας και στη διατήρηση των αξιών σε μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή. 
Η Δημοτική Αρχή Σερβίων – Βελβεντού από την πρώτη στιγμή, έμπρακτα έδειξε το ενδιαφέρον της για το ρόλο της γυναίκας στo νέο διαμορφωμένο αυτοδιοικητικό τοπίο στηρίζοντας με κάθε τρόπο και μέσο τις δομές του δήμου που εξυπηρετούν τις μητέρες – εργαζόμενες, απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής των γυναικών στην Επιτροπή Διαβούλευσης και βρέθηκε δίπλα στους συλλόγους γυναικών.
Στόχος μας να κατοχυρωθεί ουσιαστικά, η ισότητα των δύο φύλων σε όλες τις εκφάνσεις και πτυχές του δημόσιου βίου.Οφείλουμε πολλά και πρέπει να κάνουμε περισσότερα ώστε κάθε μέρα να είναι η Ημέρα της Γυναίκας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ...και Βελβεντού!!!...

ai-vreS είπε...

Φίλε 11.39 η επίσημη ονομασία του Δήμου έτσι είναι πλέον...

Το Προφίλ μας