Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Περιληπτική Διακήρυξη μειοδοτικής Δημοπρασίας

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (Μίσθωσης ακινήτου για στέγαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερβίων Βελβεντού) (Π.Δ. 270/81, άρθρο 194 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.)
Ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού  διακηρύττει ότι:
Εκτίθεται σε μειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η μίσθωση ενός (1) ιδιωτικού ακινήτου, επιφάνειας τουλάχιστον 110 τ.μ., προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες στέγασης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερβίων Βελβεντού.
Το συγκεκριμένο ακίνητο πρέπει:
  • να βρίσκεται στην έδρα του Δήμου Σερβίων -Βελβεντού,
  • να έχει εμβαδόν τουλάχιστον 110 τετραγωνικά μέτρα
  • να βρίσκεται πλησίον του Δημαρχείου Σερβίων-Βελβεντού και συγκεκριμένα σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 200 μέτρων.
  • να προσφέρει δυνατότητα πρόσβασης σε Α.Μ.Ε.Α.
  • να έχει αυτονομία θέρμανσης.
 
Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε δύο (2) έτη και με δυνατότητα παράτασης για άλλο ένα (1) έτος σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο για τον Δήμο, από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού μίσθωσης.
Μέγιστο όριο της προσφοράς ορίζεται το ποσό των τριακοσίων (300,00) Ευρώ μηνιαίως.
'Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να προσέλθουν οι ίδιοι ή ο νόμιμα εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος τους στο Δημοτικό Κατάστημα Σερβίων Βελβεντού και να προσκομίσουν τις προσφορές τους μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την ημέρα δημοσίευσης της διακήρυξης για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Ο φάκελος της προσφοράς θα πρέπει να περιέχει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη και τα νομιμοποιητικά έγραφα της ιδιοκτησίας του.
Η δημοπρασία θα είναι μειοδοτική, φανερή και προφορική και θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα ενώπιον της επιτροπής διαγωνισμού σε ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί από τον Δήμαρχο ο οποίος θα καλέσει επί αποδείξει να λάβουν μέρος μόνον εκείνοι των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα από την επιτροπή εκτίμησης και ελέγχου καταλληλότητας ακινήτων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από το Δημαρχείο Σερβίων - Βελβεντού (τηλ. 2464350100, 2464350131).
Ο Δήμαρχος
Βασίλειος ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε το γραφείο τύπου του δήμου να είσασταν.τόσες πολλές ανακοινώσεις του δήμου, πρώτα σε σας δημοσιεύονται.δεν λέτε τουλάχιστον στον κόσμο, οτι εισαστε το γραφείο τύπου του δημάρχου.για να ξέρουν οι πολίτες τι γίνετε.

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε πόσα θα βρεθούν σε απόσταση 200 μέτρων. Ευτυχώς βάλατε ανώτατο όριο μίσθωσης γιατί αλλιώς θα σας υποψιαζόμασταν.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ακίνητο δίπλα από τό Δημαρχείο που σύμφωνα μέ τήν διακηρυξη ,ανακατασακευάζετε γιά τήν μίσθωση ολα τά αλλα ειναι γιά τόν κόσμο ,διαφάνεια παντού , προεκλογική υπόσχεση τού κ Κωσταντόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Πλησίον και άνωθεν του δημαρχείου, υπάρχει ετοιμος χώρος, για στέγαση της υπηρεσίας.χώρος που ανήκει σε πρώην δήμαρχο.μπορεί εκει να στεγασθεί η νέα υπηρεσία.

Ανώνυμος είπε...

AI-VRES ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 6.32μμ ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ (!). ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΗΛΕΙΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

AX AI-VRES.LABRAKI EVGALES PALI.....ENHMERWSE MAS LIGO GIA TIN APOGRAFI POU THA GINEI STON DHMO KAI ME POIA KRITIRIA PARTHIKAN TA ATOMA.....AKOYW KATI ONOMATA STHN PIATSA KAI APELPIZOMAI....EXOYME KAI NEOYS KAI NEES OI OPOII EINAI ANERGOI....AX RE BASILAKI ARXISES TIS MATSARAGKIES....KAI SE PSIFISA NA PAREI I EFXH...

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή στα 300 μετρα υπάρχει προβλημα? ή απλα είναι φωτογραφικη η διακήρυξη?? για πόσο κορόιδα μας περνάνε?

Το Προφίλ μας