Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί επεισόδια αποδοκιμασίας κατά πολιτικών»

Με βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τη διένεξη που είχε με Έλληνες φοιτητές στο Παρίσι το περασμένο Σάββατο. Ο Θ. Πάγκαλος κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι υποκινεί επεισόδια αποδοκιμασίας κατά πολιτικών.
Ο κ.Πάγκαλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής, υποστηρίζει ότι πρόκειται για φαινόμενα που «στερούν από τους πολίτες και από τον εκπρόσωπο τους τη δυνατότητα να επικοινωνούν χωρίς ενδιάμεσους».
Τα περιστατικά, συνεχίζει, οφείλονται σε «ελάχιστες αλλά δυναμικές και αποφασισμένες μειοψηφίες» των οποίων «η ιδεολογία και η πρακτική είναι ένας προάγγελος για την εισαγωγή στην τρομοκρατία». «Πέντε-δέκα άτομα και ένα κινητό τηλέφωνο: αυτά φτάνουν για να δημιουργήσουν ένα μιντιακό γεγονός που χρειάζεται», προσθέτει
Επιπλέον, αποδοκιμάζει ανοιχτά το ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στην κοινωνία παίρνει το 3% αλλά σε συγκεκριμένους χώρους αποτελεί πλειοψηφία ή τη μοναδική φωνή». Σημειώνει επίσης ότι «ο Συνασπισμός εξαρχής υπήρξε ως ένα κόμμα της ελίτ της διανόησης, γι’αυτό και τρέφει βαθύ ταξικό μίσος τόσο για το ΚΚΕ όσο και για το ΠΑΣΟΚ».
Υποστηρίζει τέλος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί ισχυρή επιρροή στα πανεπιστήμια και οι καθηγητές που πρόσκεινται στο κόμμα «προστατεύουν και καθοδηγούν ομάδες φοιτητών».
www.tvxs.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Παγκαλος οταν μιλαει για πλειοψηφιες και μειοψηφιες ας δει και τα γκαλοπ συμφωνα με τα οποια (οπως ολοι γνωριζουμε - πλην κομματοσκυλων) ο κοσμος τον θεωρει επικινδυνο για την κυβερνηση κλπ κλπ και ας παει επιτελους σπιτι του

Ανώνυμος είπε...

pagkale ase to syriza kai koita ta xalia sou

Το Προφίλ μας