Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ημερίδα στο Σχολείο 2ης Ευκαιρίας στο Αμύνταιο


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι εκπαιδευόμενοι στο Σχολείο   Δεύτερης   Ευκαιρίας   (Σ.Δ.Ε.   Φλώρινας) Παράρτημα Αμυνταίου και η Σχολική Βιβλιοθήκη 1ου ΕΠΑΛ. Αμυνταίου στην ημερίδα που διοργάνωσαν με ομιλητές στελέχη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/3/2011 και ώρα 18:00μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου με ομιλητές τον Εθελοντή Στρατιωτικό γιατρό κ. Θεοδωρίδη Παναγιώτη, και τον πρόεδρο του ΣΕΑ Κοζάνης κ. Τσαουσίδη Θεόδωρο. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η δωρεά Αίματος, Αιμοπεταλίων, Αρχέγονων Αιμοποιητικών κυττάρων (Μυελός των Οστών), και ομφάλιο Αίμα (βλαστοκύτταρα)και Δωρεά Οργάνων.

Μετά τις παρουσιάσεις στη συζήτηση που ακολούθησε το ενδιαφέρον και λόγω ηλικίας των εκπαιδευόμενων στράφηκε ιδιαίτερα στο Ομφάλιο Αίμα και στο γιατί πρέπει και πώς μπορεί να δωριθεί στη Δημόσια Τράπεζα, αλλά έγιναν και αρκετές ερωτήσεις και για τα υπόλοιπα θέματα της ημερίδας.
Οι εκπαιδευόμενοι δήλωσαν ικανοποιημένοι  από την ενημέρωση και οι περισσότεροι ότι είναι καιρός πια να γίνουν Αιμοδότες και δωρητές Αρχέγονων Αιμοποιητικών κυττάρων και Οργάνων.
Τσαουσίδης Θεόδωρος
Πρόεδρος ΣΕΑ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας