Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου ο κ. Γιάννης Τσιτσόπουλος

 
Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου, στα γραφεία της ΑΝΚΟ (3ος όροφος) στις 12:30μμ., ο κ. Γιάννης Τσιτσόπουλος, υπεύθυνος δημοσιότητας & πληροφρόρησης της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης των προγραμμάτων του ΕΠΑΝ ΙΙ, ΕΦΕΠΑΕ και στελέχη της ΑΝΚΟ,  για τα εξής θέματα:

1. Απολογισμός της υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα "Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες" του ΕΠΑΝ ΙΙ - Αριθμός & προφίλ των επιχειρήσεων της περιφέρειας Δυτ.Μακεδονίας που υπέβαλαν προτάσεις.

2. Ενημέρωση για το πρόγραμμα "Πράσινος Τουρισμός" στο πλαίσιο του οποίου οι τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν τις λειτουργικές τους υποδομές και τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες με οικολογικό προσανατολισμό, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων την 31η Μαρτίου 2011.

3. Παρουσίαση των πλεονεκτημάτων του προγράμματος "Εξωστρέφεια -Ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων" που επιδιώκει την αύξηση της εξωστρέφειας της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της προβολής των ελληνικών επιχειρήσεων και των προιόντων τους στο εξωτερικό τους περιβάλλον, του οποίου η υποβολή προτάσεων λήγει στις 24 Μαίου 2011.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι για το πρόγραμμα "Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα" θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, στις 17:30, στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης με συνδιοργανωτές την ΑΝΚΟ- παράρτημα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στη Δυτ.Μακεδονία, το Επιμελητήριο Κοζάνης, τη Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτ.Μακεδονίας και το Βαλκανικό Επιχειρηματικό Κέντρο. Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και του ΣΕΒΕ.



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείται μαζί μου.

 
Λιάνα Τσαταλμπασίδου - Παπατέρπου
Υπεύθυνη Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρηματικής Υποστήριξης "Enterprise Europe Network - Hellas"  

ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕIΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΚΟ
Τηλ. +30.24610.24022 - 24610.27946 (677)
Fax: +30.24610.49210

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας