Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Πυρκαγιά στον ΑΗΣ Πτολεμαίδας

Σβήστηκε νωρίς το απόγευμα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο μηχανοστάσιο της 4ης μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαίδας. Επί τόπου έσπευσαν δέκα οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας, Κοζάνης, Φλώρινας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης την οποία συντόνισε ο Περιφερειακός Διευθυντής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας κ. Νικόλαος Καφίρας συμμετείχαν 20 περίπου πυροσβέστες.
Πηγή: ΕΡΑ
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό (ΑΗΣ) Πτολεμαϊδας της ΔΕΗ. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, με οκτώ οχήματα και 19 πυροσβέστες. Από τη φωτιά δεν κινδύνευσαν εργαζόμενοι, ενώ σβήστηκε μια ώρα αργότερα. Σε βραχυκύκλωμα καλωδίων την αποδίδει η ΔΕΗ και φροντίζει για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που ανέκυψαν, ενώ άμεσα θα ορισθεί επιτροπή τεχνικών για τη διερεύνηση των αιτίων του συμβάντος.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στο μηχανοστάσιο της 4ης μονάδας του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού της ΔΕΗ, κατακαίγοντας μονωτικά υλικά. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο με οκτώ οχήματα και 19 πυροσβέστες. Από τη φωτιά δεν κινδύνευσαν εργαζόμενοι, τονίζει η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ, σε βραχυκύκλωμα καλωδίων αποδίδει η Επιχείρηση τη φωτιά που ξέσπασε στο υπόγειο του μηχανοστασίου της Μονάδας Νο 4 του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας. Η πυρκαγιά, προσθέτει, εκδηλώθηκε στις 15:38 και σβήστηκε μία ώρα αργότερα μετά από κινητοποίηση της πυρασφάλειας της Μονάδας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαϊδας. Όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ, αυτή την στιγμή γίνεται αποκατάσταση των προβλημάτων που ανέκυψαν.
Πηγή: ΔΟΛ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον ενα χρόνο λειτουργίας του κλείνει στις 21/12/2009 το aivres!Είναι το μοναδικό ιστολόγιο της ευρύτερης περιοχής, με ελεύθερο βήμα για ΟΛΕΣ τις απόψεις!
Η καθημερινή του επαφή με τον κόσμο δημιούργησε μια ευχάριστη αίσθηση στην καθημερινότητα του πολίτη.Κόμματικά ταυτίστηκε πλήρως με το Πασοκ και για το οποίο στηρίζει ενεργά τις θέσεις του!
Απο τα αξιοσημείωτα στο ενα χρόνο λειτουργίας του aivres μπορούν να καταγραφούν...
>> Ο έντονος πολιτικός-αντιπολιτευτικός του
λόγος κατά του δημάρχου Σερβίων.Ιδιαίτερα η αρνητική κριτική του εναντίον του ήταν εντονη τους πρώτους μηνες του 2009...Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια χαλαρότητα σε αυτό το επίπεδο...
>> Η συνεντευξη που...''κάποτε'' υποσχέθηκαν οι ιθυνοντες του aivres με τον δήμαρχο Σερβίων, δεν έγινε ποτέ...
>> Είναι το πρώτο blog σε καταχωρημένες αναρτήσεις! Μέχρι 30/11/09 ηταν...1400 οι αναρτήσεις που καταχωρήθηκαν και αναμένεται με το κλείσιμο του 2009 να ξεπεράσουν τις...1500!!!
>> Τους πρώτους μήνες λειτουργίας του ελάμβανε και δημοσιευε email και απο πολιτικούς του δεξιού χώρου, πχ Μ. Παπαδόπουλος, Τσιαρτσιώνης κλπ Εκτοτε αυτοί εγκατελειψαν την αποστολη email!
>> Το πολιτικό πρόσωπο που εχει παρουσιασθεί πρωτίστως απο το ιστολόγιο είναι ο Γ.Παπακωνσταντίνου!
>> Πρόσωπα που κατακριθηκαν εντονα μέσα απο τις στηλες σχολιασμού των αναρτήσεων ηταν ο δήμαρχος Σερβίων, ο Λεούδης κ.α
>> Τους πρώτους μηνες πολλοί ηταν οι σχολιαστές οι ανώνυμοι που μετείχαν στο βήμα αυτό.Τους τελευταίους μήνες εμειναν πολλοί λίγοι...
Αξιοσημείωτη στα σχόλια είναι η μόνιμη-καθημερινή παρουσία του έγκριτου δημοσιογράφου Π.Π!
>> Τέλος, το aivres εδειξε την αγάπη του στην πόλη που εδρεύει...
Οπως είναι και κύριος υπότλιτλος του:
...Γιατί εμείς τα Σέρβια τα αγαπάμε γι' αυτό που μπορούν να γίνουν και όχι γι' αυτό που είναι...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Το ai-vres ειναι το δυναμικότερο ιστολόγιον του νομού Κοζάνης και οι απόψεις τπου κατατίθενται ειναι πλουραλιστικές αν και πολλές φορές οι διαχειριστές έχουν εκδηλώσει τις φιλοπασοκικές τους προτιμήσεις. Προεκλογικώς νομίζω οτι περισσότερο επροβλήθησαν οι βουλευταί του ΠΑΣΟΚ γιατί ήσαν έτοιμοι να αναλάβουν την εξουσίαν και εκινούντο περισσότερον. Δεν πιστεύω οτι εκόπη σκοπίμως ανακοίνωσις βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά επειδή όλοι είχον αντιληφθεί της επερχόμενη ήττα επέδειχναν ραθυμία.
Συμφωνώ οτι ο αντιπολιτευτικός λόγος για την δημοτικής αρχή τον τελευταί καιρό δεν αποτελέι προτεραιότηταν. Τι συμβαίνει ;
Μήπως το έργον της δημοτικής αρχής ειναι τεράστιο και δεν επιδέχεται αμφισφήτησιν ;
Μήπως δεν γίνεται τίποτα και άρα προς τι η αντιπολίτευσις ;
Μήπως ο κύριος δήμαρχος μετά τας εκλογές άλαξε άρδην συμπεριφορά φοβούμενος ελέγχους για οικονομικάς ατασθαλίας και δεν προκαλεί ;
Μήπως οι διαχειρισταί του ιστολογίου έχουν πληροφορίες περί μη καθόδου του νύν δημάρχου στις επερχόμενες εκλογές και κρίνουν άσκοπον την συνέχιση του αντιπολιτευτικού λόγου ;
Τι εξ όλων όσων έχουν αναφερθεί ισχύει;
Οι υπεύθυνοι του ιστολογίου έχουν υποχρέωση προς τους χιλιάδας αναγνώστας να τοποθετηθούν.

ai-vreS είπε...

Φίλοι,
ευχαριστούμε για τα καλά, προβληματιζόμαστε για τα άσχημα. Τα σχόλια βέβαια είναι άσχετα με το θέμα της ανάρτησης, γι' αυτό και προτείνουμε να μην συνεχιστεί εδώ η κουβέντα για το ιστολόγιο. Θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες.
Μην ξεχνάτε ότι πάντα αναζητούμε συνεργάτες !!!

Το Προφίλ μας