Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Βάια Λαμπροπούλου: Αξίζει στο Πλατανόρρευμα Σερβίων να είναι μια πρότυπη και καινοτόμα κοινότητα

Το Πλατανόρρευμα Σερβίων είναι ένα χωριό που βρίσκεται στους πρόποδες των Πιερίων και έχει απέραντη θέα στην Υψηλή γέφυρα Πολυφύτου.Διαθέτει ρέματα και δασάκια, χωράφια και κτήματα εύφορα και αριθμεί περίπου 700 κατοίκους. Ένα χωριό που θέλει να ζήσει μέσα στον κυκεώνα των τόσων προβλημάτων και έχει φωνή και θέληση για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. Το χωριό μας, το Πλατανόρρευμα έχει εξαθέσιο δημοτικό σχολείο,νηπιαγωγείο και πέντε ενεργούς συλλόγους που προσπαθούν να προσφέρουν το καλύτερο για το χωριό και του κατοίκους τους. 



Κατάγομαι και μεγάλωσα στο Πλατανόρρευμα και θεώρησα επιβεβλημένη ανάγκη να επιλέξω να βοηθήσω το χωριό μου και να αναδείξω τις ομορφιές του τόπου και την ποιότητα των ανθρώπων μέσα από θεσμικό ρόλο στο τοπικό συμβούλιο.Δίχως κανέναν ενδοιασμό και χωρίς προσωπικό όφελος θέτω υποψηφιότητα στο τοπικό συμβούλιο του Πλατανορρεύματος με σκοπό να δημιουργηθούν οι συνθήκες για χαμηλό κόστος ζωής με παράλληλη υψηλή ποιότητα καθημερινότητας για όλες τις ηλικίες από τα νήπια μέχρι και την Τρίτη ηλικία. Η επίλυση προβλημάτων ηλεκτροδότησης, υδροδότησης, αποχετεύσεων, ασφαλτοστρώσεων, καθαριότητας και κάθε προσωπικό πρόβλημα μεγάλο και μικρό σε συνδυασμό με την αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων και χρημάτων για την ανάδειξη του αγροτουρισμού και των κοινωνικών και πολιτιστικών αναγκών του χωριού δεσμεύομαι πως θα δουλέψω σκληρά για να επιτευχθούν με διαφάνεια και δυναμική αποτελεσματικότητα. Ο κάθε συγχωριανός μου θα έχει θέση να ακουστεί και να διεκδικήσει ,γιατί ο καθένας από εμάς έχει αξία μοναδική. Οι σύλλογοι οφείλουν να στηριχθούν για να ανθίσουν και να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο τιμής ένεκεν σε όλους όσους ατομικά στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες με προσωπικό κόστος για τη λειτουργία τους.

Τίποτε δε χαρίζεται και σε κανέναν, μα όλα κατακτιούνται με ήθος, συνέπεια και σκληρή δουλειά. Δεν παζαρεύω καμία ψήφο ούτε την απαιτώ. Σας κάνω και προσωπικά γνωστό πως θέτω υποψηφιότητα για να γίνω εργάτης των προβλημάτων σας. 

 Έχω την πεποίθηση ότι αποτελεί υποχρέωση του καθενός από εμάς να λαμβάνει θέση για τα προβλήματα του τόπου μας, καθότι όλοι είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στα παιδιά μας, στη νεολαία και στην Τρίτη ηλικία οι οποίοι πέραν των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, δεν πρέπει να μας βλέπουν ως θεατές και κριτές των προβλημάτων της καθημερινότητας.



Το όραμά μου είναι να διευκολύνω την καθημερινότητα των χωριανών μου, με ανιδιοτέλεια και συγκεκριμένες υλοποιήσιμες προτάσεις. Οι κοινότητες της περιοχής είναι η βάση για την καλύτερη ζωή ολόκληρης της χώρας μας καθώς ο πρωτογενής τομέας μπορεί να αξιοποιηθεί ώστε να δυναμώσουν οικονομικά τόσο οι κοινότητες και οι δήμοι όσο και οι μεγάλες πόλεις στη χώρα μας. 

Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμένα η υποστήριξή σας.
Με εκτίμηση
Υποψήφια Τοπική σύμβουλος
Στην τοπική κοινότητα
Πλατανορρεύματος
Του Δήμου Σερβίων 
Λαμπροπούλου Βάια
 Με την Στάση Σερβιών 
Και επικεφαλής τη Λαζαρίτσα Σπυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας