Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Σέρβια: Νέο τροχαίο έξω από τα Lidl - Φωτογραφία

Νέο τροχαίο έξω από τα Lidl Σερβίων, στην είσοδο της πόλης, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για όσους πάνε από Σέρβια για Lidl πάντα θα υπάρχει κίνδυνος.Δεν είναι τρόπος αυτός να πάρει κανείς αριστερά την στροφή για να μπεί στο κατάστημα.Απορώ οι αρμόδιοι δεν το βλέπουν;Μάλλον αδιαφορούν.

Ανώνυμος είπε...

Το δημοτικό συμβούλιο έδωσε άδεια στο LIDL για να κάνει αυτόν τον κόμβο που έκανε για να πάρει άδεια λειτουργίας, αντί να απαιτήσει να κάνει υπόγεια διάβαση έτσι ώστε να μπορούν να μπαίνουν με ασφάλεια τα οχήματα που έχουν κατεύθυνση για Κοζάνη.

Επιπλέον, τις τελευταίες ημέρες η αστυνομία στήνεται και κόβει κλήσεις σε όσους στρίβουν για να μπουν στο LIDL που κινούνται στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Ανώνυμος είπε...

Θέμα χρόνου ήταν να συμβεί ατύχημα στο συγκεκριμένο σημείο!

Απαράδεκτος κόμβος!

Ανώνυμος είπε...

Θέμα χρόνου να συμβεί ατύχημα στο συγκεκριμένο σημείο!

Απαράδεκτη διασταύρωση, κυκλικός κόμβος ίσως να ήταν μια λύση!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά έγινε κομμάτι του δρόμου Λευκαρα-Νεραιδα που ήταν για να χρησιμοποιείται από φορτηγά αλλά δεν μπορούν να το κάνουν γιατί είναι στενός! Μια ζωή τα ίδια. Προχειρότητα μισές δουλειές και μόνο για το θεαθηναι για το "εμείς κάναμε, μπορούμε περισσότερα"
Να θυμίσω ότι είναι τμήμα εθνικής οδού και ο δήμος ασχολιόταν πως θα πάμε στην Κατερίνη
Α διάβασα στο facebook σχόλιο του νυν και επόμενου δημάρχου που ξεκινάει με "ακόμα και μετά τις εκλογές"
Τώρα μαθαίνουμε ότι εάν κάποιος κερδίσει τις εκλογές δεν πρέπει να κάνουμε κριτική!
Εύγε στους δημοκράτες ειδικά κάτι μόνιμους κατοίκους Θεσσαλονίκης που τον στηρίζουν αλλά λένε στους επικριτές του "τι μιλάς εσύ μένεις στην Κοζάνη"!

Το Προφίλ μας