Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στην προεκλογική ομιλία της Λαζαρίτσας Σπυρίδου στο Λιβαδερό

Από τη χθεσινή, 03/10/2023, ομιλία της Επικεφαλής της Δημοτικής
Παράταξης "ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ", Λαζαρίτσας Σπυρίδου, στην Τ.Κ. Λιβαδερού.








 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΞΩ . ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

9:38 ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ. ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ; Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ-ΔΕΚΑΡΙ; Ο ΠΟΝΤΙΚΗΣ; ΟΙ ΑΛΑΛΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ; ΠΟΙΟΣ; ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΤΑΝΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟ 2019;
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζουμε ανακοινώσεις υποψηφίων της παράταξης του νυν και ξερνιόμαστε στα γέλια. 5 χρόνια δεν ακούσαμε ούτε την φωνή τους. Τελικά η μόνη συνδρομή τους στα κοινά ως δημοτικοί σύμβουλοι ήταν να γράψουν την ανακοίνωση υποψηφιότητάς τους για τις επόμενες εκλογές. 5 χρόνια άφωνοι! Έχουν λέει όρεξη και μεράκι. Που να μην είχαν κι όλας. Άγιο είχαμε.

Ανώνυμος είπε...

Οι πολίτες του Λιβαδερού ακούσανε την ομιλία των προέδρων και της κ Σπυρίδου στο εσωτερικό, παραμείνανε και συζητήσανε και στον αύλειο χώρο με όλους τους υποψηφίους και εκπροσώπους του συνδυασμού Στάση Σερβίων. Ήταν μια υπέροχη ομιλία όπου οι πολίτες του Λιβαδερού εκφράσανε τους προβληματισμούς τους για την διαχειριστική μελέτη εκμετάλλευσης του δάσους και κυρίως τονίσανε τους Εκβιασμούς και τις Απειλές του Ελευθερίου όσον αφορά την ψήφιση της. Συγκεκριμένα τονίσανε ότι η παρούσα δημοτική αρχή απειλεί και εκφοβίζει τους πολίτες ότι εάν δεν ψηφιστεί η μελέτη δεν θα έχουν ούτε ξύλα στα σπίτια τους να ζεσταθούνε φέτος. Και είναι λογικό και επόμενο οι πολίτες του Λιβαδερού να μην θέλουν την ψήφιση της μελέτης γιατί η αποτύπωση των συνολικών στρεμμάτων του δάσους του Λιβαδερού παρουσιάζετε εντελώς λάθος. Από τις 53.000 στρέμματα δάσους το Λιβαδερό με την παρούσα μελέτη, που απειλείτε να την δεχτεί από τον Ελευθερίου, θα έχει στην κατοχή του μόνο 15.000 στρέμματα. Το πρόβλημα αυτό δημιουργήθηκε κατά την περίοδο δήλωσης του κτηματολογίου όπου εκεί η τότε δημοτική αρχή δήλωσε, σύμφωνα με τα ελλιπή ιδιοκτησιακά στοιχεία, λανθασμένες εκτάσεις οι οποίες μπερδεύτηκαν και με τις ιδιοκτησίες των πολιτών. Ο Ελευθερίου βάση αυτών των λανθασμένων κτηματολογικών δηλώσεων ανέθεσε την μελέτη σε μαθητή που είχε στα φροντιστήρια του και ιδού τα αποτελέσματα…. Η ομιλία κύλησε απόλυτα ομαλά οι πολίτες μπορέσανε και συνομιλήσανε με όλους τους υποψηφίους και εκπροσώπους της Στάσης Σερβίων, δεν υπήρξανε τραμπουκισμοί, ξυλοδαρμοί, ασθενοφόρα και δεν χρειαστικέ να επέμβει η αστυνομία όπως συνηθίζεται να συμβαίνει σε προεκλογικές ομιλίες αντιπάλων. Το Λιβαδερό έδειξε την Νίκη !

Ανώνυμος είπε...

Το ότι και οι μέν και οι δε στις ομιλίες τους μαζεύονται μεταξύ τους και είναι ελάχιστοι αυτοί που πηγαίνουν να ακούσουν αυτά που έχουν να πούν, κυρίως επειδή τυχαίνει απλά να είναι ήδη στο καφενείο για το καφεδάκι τους.
Βλέπουμε σε όλες τις ομιλίες υποψηφίους που τραβολογάνε μαζί τους γυναίκες, παιδία, παππούδες γιαγιάδες, ξαδέρφια, μπατζανάκια, φίλους απο τον στρατό και όποιονδήποτε μπορεί να φανταστεί ο καθένας απλά για να φαίνονται πολλοί και να ανέβουν οι φωτογραφίες στο facebook με λεζάντα "το τάδε χωριό μίλησε".

Ανώνυμος είπε...

Μέσα η αιθουσα ηταν γεμάτη καθισμένοι και όρθιοι και έξω αλλοι τόσοι και η Σπυρίδου ήταν ααψογη.

Ανώνυμος είπε...

Και το Λιβαδερό "μίλησε"!

Η Σπυρίδου είναι η επόμενη Δήμαρχος!

Το Προφίλ μας