Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται και καλωσορίζει τoν ενεργό πολίτη του Bαθυλάκκου τον κ. Παύλο Μεχτερίδη

Από το kozan.gr

Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται και καλωσορίζει στην παράταξή μας τoν ενεργό πολίτη του Bαθυλάκκου τον κ. Παύλο Μεχτερίδη.

Ο φίλος Παύλος είναι δραστήριος και δυναμικός, άνθρωπος της εργασίας ενώνει τη φωνή του με όσα πιστεύουμε, όσα πράττουμε, όσα προσδοκούμε.

Έτσι τώρα ξεκινάμε μαζί με τον Παύλο νέες δράσεις, νέα πορεία, νέα δημιουργία με κοινούς στόχους, κοινά σχέδια, κοινούς αγώνες γιατί ο τόπος μας έχει μέλλον με τη “Γέφυρα στο μέλλον”

Καλό κουράγιο και καλό αγώνα σε όλους μας.

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε τον Παύλο, πάει απέναντι στην συγχωριανή του υποψήφια δήμαρχο...

Ανώνυμος είπε...

Γελάει ο δήμαρχος που ξεγέλασε τον Παύλο
Που πας Παυλάκη??
Σε δούλεψε κανονικότατα
Να δούμε πως θα αντικρίσεις το χωριο σου

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μίσος ή συμφέρον ρε παιδιά

Ανώνυμος είπε...

Οταν το συμφέρον δεν εχει όρια....

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν;Ρέ Παύλο,ρέ Παύλο την έκανες μ@@@@@α!!!!

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Καλημερα..εγραψα χθες 16/8 επωνυμο σχολιο στον Φιλο Αντρεα Τσιφτσιαν, στο.. τι σχολιασατε τελευταια.. δεν υπαρχει ενω δημοσιευτηκε..πως γινεται αυτο? ετσι ουτε ο Αντρεας δε θα το δει..παρακαλω περιμενω να συμβει το πρεπον.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.....
Ο Κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΜΙΣΘΟΣ
ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ; ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΑΝ ΝΕΟΥΣ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια για ελαττωθεί η εντροπία στο διοικητικό και όχι μόνο κομμάτι του Δήμου μας."
Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ

ai-vreS είπε...

Βαγγέλη το σχόλιο δημοσιεύτηκε κανονικά
http://ai-vres.blogspot.com/2023/08/blog-post_82.html

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Ναι ρε παιδια τοξερω και τογραψα.. δε βλεπετε?Αυτο που ζητω παλι δεν το ειδατε ? τι να πω...

ai-vreS είπε...

Βαγγέλη στη στήλη Τι σχολιάσατε τελευταία: εμφανίζει τα τελευταία 7 σχόλια δεν εξαρτάται από εμάς η σειρά. Μπαίνουν αυτόματα τα τελευταία που έρχονται

Ανώνυμος είπε...

08:55 ΔΙΑΥΓΕΙΑ
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%91%CE%94846%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%97%CE%95%CE%96?inline=true

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε Παυλαρα εσυ εισαι απο Βαθυλακκο? Σεβεσαι την μνημη των προγωνων μας και πας υποψηφιος με αυτον που μας αποκαλουσε τουρκουλια? Ειναι δυνατον? Αντι να κατεβεις με την συγχωριανη μας την Ριτσα. Αυτο δεν το ξεχναμε και θα λαβεις το μηνυμα στις εκλογες. Μετα ομως μην τολμησεις και μας μιλησεις, διοτι απο συγχωριανος ΤΕΛΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη καλημέρα,αν ήταν καλός Δήμαρχος αυτούς τους τύπους που περιθάλπει όπως λές και έτσι είναι,θα φρόντιζε να τους βάλει στην θέση τους.Τόκανε;ΌΧΙ.Άρα πώς είναι καλός Δήμαρχος όταν στο περιβάλλον του έχει τέτοιους τύπους;

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ
Ενώ, όμως, η πράξη του δημάρχου ακούγεται «πέραν κάθε ορίου», τη χαρακτηρίζει, σε «κορυφαία αλλά όχι και τελευταία» στο δράμα της πόλης, καθώς θυμίζει:
Την ειρωνεία τού επί 11 χρόνια δημάρχου σε κάθε αντίθετη πρόταση. Τα δεκάδες ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο για να χτυπάει αντιπάλους του. Τις παρεμβάσεις του ακόμη και για τα «like» αναρτήσεων, ακόμη και στους χώρους εργασίας ανθρώπων με διαφορετική προσέγγιση και τους «εχθρούς» που έβλεπε παντού.

ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΝ
Για τον δήμαρχο ναυπλίου είναι

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κουιζακι: ποιοι εν ενεργεία "μισθοδοτουμενοι" από τον δήμο γράφουν υποτιμητικά σχόλια σε κάθε ανακοίνωση υποψηφιότητας της Σπυρίδου;
Επιστήμονες της Ύβρις
Έρχεται όμως η Νεμεσις
Έτσι για να ξέρουμε για τι δημοκράτες , το σεβαστικος, τι ενωτικούς ανθρώπους βγάλαμε το 2019 για 41 ψήφους τρομάρα μας!

Ανώνυμος είπε...

Πώς χαρακτηρίζουν τους υποψηφίους οι ψηφοφόροι, και όχι μόνο ψηφοφόροι, του Ελευθερίου:
Οι υποψήφιοι της Σπυρίδου: ηλικιωμένοι,παρωχημένοι, άπειροι, απολοιφαδια, υπολείμματα, περισσεύματα
Εάν όμως είναι υποψήφιοι του Ελευθερίου τότε τα ίδια άτομα με τα ίδια χαρακτηριστικά χαρακτηρίζονται ως εμπειροι, παραγωγικοί, νέοι με ορεξη, δραστήριοι, εργατικοι
Αυτοί είναι οι διοικούντες. Τέσσερα χρόνια διχασμού, "δικοί μας" και "δεν μας ψήφισαν", ντόπιοι και τουρκουλια, σερβιωτες για χωριαταραιοι. Και όχι μόνο. Πόλεμο με τους Κοζανίτες, πόλεμο με τους βελβεντινους.
Έτσι θέλουν να διοικήσουν ένα τόπο που έχει ανάγκη την ενότητα την μετριοπάθεια.
Ας επιστρέψουμε στο ΗΘΟΣ και την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΘΑ
ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Τι Παυλακης τι Σταυρακης.Μια η αλλη.Τα καλα και συμφεροντα Υμων.Τ αρσενικα φορανε παντελονια και τα τιμανε..Η ηθικη και οι αξιες πανε περιπατο οταν εχουν να κανουν με την Παρτη μας.Οι της Στασης ας μην σχολιαζουν τους Κυριους.Δεν αξιζουν ουτε το σχολιασμο!!!!

Μεχτερίδης Ιορδάνης είπε...

Η γνώμη μας εκφράζεται επώνυμα όχι ανώνυμα, ας μιλάμε ονομαστικά και με γεγονότα, όχι με ανώνυμα λόγια του αέρα κρυμμένοι πίσω από το δάχτυλο μας,τα ανώνυμα λόγια είναι λόγια που βγάζουν μεγάλα ζόρια.

Ανώνυμος είπε...

Ιορδάνη άστο... δε ζώζετε.

Προσωπικά ρωτησα τη κ.Σπυρίδου σήμερα το μεσημέρι τι σοι άνθρωπος είναι ο χωριανός σου και μου απάντησε 'Μια χαρά άνθρωπος είναι' εμεινα παγωτό.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΤΙ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΘΙΓΟΝΤΑΙ» ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΙΣΜΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Ή ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΑΝ «ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ», « ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ» , «ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ». ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΛΟΣΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΜΟΝΙΜΩΣ ΧΑΜΕΝΟ» «ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ» «ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΟΟ ΚΟΣΜΟΣ». ΠΟΙΟΝ; ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ» ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ» ΕΝΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΕ 5 . ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΠΑΝΩ! ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ , Ν ΑΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΕΙΝΟΣ ΟΓΚΟΣ ΑΠΛΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΧΩΡΙΑ!. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 80. ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ 3Α-3Κ-ΠΟΛΥΞΕΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ρίτσα έτσι δημοκρατικά θα κερδίσεις τις εκλογές συνεχίστε έτσι να απειλείται κόσμο

Λαζαρίτσα Σπυρίδου είπε...

Ονομάζομαι Λαζαρίτσα Σπυρίδου του Λεοντίου και της Κυριακής.
Γεννημα θρέμμα Βαθυλάκκου.
Ο Παυλος Μεχτερίδης του Ιορδάνη, είναι γεννημα θρέμμα Βαθυλάκκου και έχει το σεβασμό μου.
Προσωπικά του ζήτησα και του ξαναζήτησα να είναι υποψήφιος με την παράταξή μας και αρνήθηκε
Είναι καλός οικογενειάρχης και είμαι η τελευταία που θα κρίνει την επιλογή του.

Του εύχομαι καλό αγώνα

Ανώνυμος είπε...

δεν πειράζει. θα τον κρίνουμε εμείς. Άστο πάνω μας. Κοντοζυγώνει η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας Κα Σπυρίδου.Η κοινωνία μας είναι μικρή και όλοι μας κρινόμαστε.Ο χρόνος και η ίδια η ζωή μας,θα δώσουν σίγουρα απαντήσεις σε όλα και για όλους.

Ανώνυμος είπε...

Και Σπυριδου...
Καλή επιτυχία να έχετε.
Στα Σέρβια πολύς κόσμος δεν σας γνωρίζει και αναρωτιέται ποια είναι αυτή, που θα εκλεγεί δήμαρχος.
Αυτό το φαινόμενο με σάς θα επαναληφθεί, όπως έγινε με τον Κοσματοπουλο, που άγνωστος τελείως τότε, έγινε τελικά δήμαρχος.
Το ίδιο θα συμβεί και με εσάς κ Σπυριδου.
Άγνωστη στην πόλη των Σερβίων, θα βγείτε δήμαρχος...

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πολύ ενταξει κ. Σπυρίδοθ για να είναι μαζί σου τέτοιοι τυποι.Μπράβο για τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τετοια γεγονότα. Απορω πως θα σταθουν αύριο μεθαύριο μεσα στο χωριό σας. Εχουν υποψήφια δήμαρχο που θα παρει τιε εκλογες και πανε με αυτούς που τους δουλευουν κυριολεκτικα και γελαν πίσω από την πλάτη τους.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή εσύ έβαλες τώρα για να κάνεις 5 χρόνια αντιπολίτευση στην Σπυρίδου

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας