Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Στα Σέρβια… Της Λαζαρίτσας (Ρίτσας) Σπυρίδου τα βήματα πρόσω ολοταχώς και… ηχεί ήδη το «κύκνειο άσμα» για τον δήμαρχο και πάλι υποψήφιο Χρήστο Ελευθερίου

Ένας δήμαρχος, Σερβίων, ο Χρήστος Ελευθερίου, δεν έπεισε για την δημαρχία του, κατά τις πλείστες ομολογίες πολιτών-δημοτών Σερβίων, που για 41 ψήφους εξελέγη δήμαρχος το 2019 (διαφορά με τον υποψήφιο δήμαρχο και πρώην δήμαρχο Σερβίων Βασίλη Κωνσταντόπουλο) θέλει να επανεκλεγεί δήμαρχος, αλλά «λογαριάζει χωρίς τους δημότες του Δήμου»!

Η Ρίτσα Σπυρίδου, που στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, υποψήφια και τότε δήμαρχος Σερβίων, η οποία ήρθε τρίτη με ποσοστό κοντινό με τους προαναφερθέντες, σήμερα όχι μόνον απειλεί τον κ. Ελευθερίου, αλλά τα βήματά της θυμίζουν «καλπασμό» και έτσι πρόσω ολοταχώς βαίνει να κόψει το νήμα στις 8 Οκτωβρίου!

Από την άλλη, του συνδιεκδικητή και πάλι της δημαρχίας Χρήστου Ελευθερίου, το «κύκνειο άσμα» του ηχεί ξεκάθαρα και σε λίγες μόνον μέρες θα ακούγεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του δήμου Σερβίων!

Η εκτίμησή μας εκ του ασφαλούς, καθόσον οι πολίτες-δημότες Σερβίων που γνώρισαν, έμαθαν και πείστηκαν περί της «εξουσίας του ενός ανδρός», του κ. Ελευθερίου και του γυρνούν την πλάτη!

Τα ίδια έργα του Χρήστου Ελευθερίου και οι ημέρες της δημαρχίας του, μιλούν εύγλωττα και εν ευθέτω χρόνω μπορεί να αναπτυχθούν διεξοδικά και θα τεκμηριώσουν των εκτιμήσεών μας το ασφαλές και αληθές.

Πάντως, γεγονός αδιαμφισβήτητο παραμένει η δυστοκία εύρεσης υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου κ. Ελευθερίου, ειδικά στην περιοχή των Καμβουνίων και όχι μόνον, έτσι… «όποιος καλοθελητής ευπρόσδεκτος» και ας είναι όποιος να ’ναι και απ’ όπου να ’ναι;!

Στον αντίποδα η Ρίτσα Σπυρίδου, η οποία αντιμετωπίζει εκ διαμέτρου αντίθετο πρόβλημα, καθόσον είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για το ψηφοδέλτιό της και προβληματίζεται για τις επιλογές της!

Υπερκομματικός και διακομματικός ο συνδυασμός της κ. Σπυρίδου και στηρίζεται ωσαύτως!

Λένε και τραγουδάνε εκεί στα Σέρβια πως «μια γυναίκα μπορεί, τη ζωή των δημοτών Σερβίων να αλλάξει μπορεί…»

 

Ο πλαγιοκόπος, https://efkozani.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού λέτε και κάνετε ανακοινώσεις δεν βάζουμε μάγκες ένα στοίχημα έτσι για πλάκα εγώ πτοχως 3000ευρω ανακοίνωση κινητό η email για τζόγο ποιος θα βγη όχι ΤΖΑΜΠΑ μάγκες στην διάθεσή και τα euro κατάθεσή όπου θέλετε ακόμα και στην Κοζάνη η στο λιβαδερο ακούω προτάσεις. Να έχει λίγο τσούξιμο και από εμάς και από εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ο ίδιος που δίνεις εισητηρια για Μύκονο; Εάν ναι δεν αξίζεις. Δέκα σου απάντησαν αλλά εισητηρια δεν ειδαμε
Πάντως "εμείς" της Σπυρίδου δεν ιλαμε για εμείς και εσείς. Τώρα πως οι του Ελευθερίου θέλουν να είναι δήμαρχοι όλων είναι και απορια

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι χωριάτες κ Ελευθερίου θα μιλήσουμε τον ΟΚΤΏΒΡΙΟ μια κ καλή
Δεν λέμε πολλα.οπως άλλωστε λες κ σύ γίνεται::Ναι γίνεται Ίδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.απ τα χωριά θα καείς να ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

18:57 γιατί οι Σερβιώτες με ποιον νομίζεις ότι είμαστε; Ε δεν είμαστε και όλοι οι Σερβιώτες πνευματική ελίτ.

Ανώνυμος είπε...

Σαν να ακούω τον Ελευθερίου στα φροντιστήρια να μας λέει για ομελέτες και να καμαρώνει που απέχτησε το πτυχίου του φυσικού με βαθμό 5, εάν νομίζετε ότι γράφω ασυναρτησίες ρωτήστε τον ίδιο να σας πει. Αυτό ήταν το πνεύμα της σκέψης του όλης. Η ομελέτα που συνεπάγετε σε ανακάτωμα και φαγοπότι και η οριακή βάση επίτευξής του σχεδιασμένου στόχου και αυτό φάνηκε και στο εκλογικό αποτέλεσμα της νίκης του με 21 ψήφους διαφορά. Όσον αφορά τα στοιχήματα που αναγράφονται πιο πάνω έχω να του πω ότι λίγες είναι οι μέρες που και αυτά δανικά από τον Δήμο είναι. Μετά τις εκλογές θα κλαίνε μανούλες και πατεράδες μιας και το ανακάτεμα της ομελέτας θα τελειώσει μαζί και οι απευθείας αναθέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Κύνειο Άσμα Αναφέρει η Σπυρίδου και στο από κάτω ακριβώς άρθρο ένα θούριο άσμα από τον Κωνσταντόπουλο πριν την έναρξη του πολέμου. Γουστάρω φέτος εκλογές.
Συγγενείς σε αντίθετες παρατάξεις .
Αδύναμες προσωπικότητες με μόνο γνώμονα τα προσωπικά συμφέροντα υποψήφιοι και από τις 2 πλευρές.
Η Δια….ρά ο τραμπουκισμός και ο παραλογισμός στην δημοτική αρχή είναι στα καλύτερα της.
Αυτό που θα μας λείψει ποιο πολύ είναι τα επικά Δημοτικά Συμβούλια με άρχοντες και αυλικούς,σκέτο τσίρκο.
Σχεδόν όλοι είναι υποψήφιοι αλλά όταν τους ρωτάς ποιο είναι το πλάνο που έχουν για τα επόμενα 4 χρόνια δεν απαντάει κάνεις. WTF
Ο Ελευθέριου δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς είναι το μόνο σίγουρο.
Θα ψηφίσω την Σπυρίδου αλλά διερωτώμαι θα τα καταφέρει ΟΕΟ.???
Θα ήθελα να βγει κάποιος και να μας αναφέρει ποια είναι τα πλάνα του για το μέλλον του Δήμου.? Υπάρχει κανείς ?
Οι οικονομικές ατασθαλίες για τους Δήμους αν θυμάμαι καλά εποπτεύονται από τον Εισαγγελέα πρωτοδικών και εισαγγελέα Αρείου πάγου, η από την Εθνική αρχή Διαφάνειας δεν είμαι σίγουρος.
Θα τους καλέσεις Ρίτσα για έλεγχο στα οικονομικά του Δήμου?
Έχεις τα κότσια?
Απλές καθημερινές απορίες από εμας την πλέμπα των ΣΕΡΒΙΩΝ.

Υ.Γ – Ελευθερίου απο Τα ΤΡΙΑ Α που έδωσες στον Τσίπρα αφαίρεσε το Α και κράτα σκέτο το ΤΡΙΑ μιας και αυτά θα πάρεις…. Από ψήφους εννοώ μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Φιλάκια…

Το Προφίλ μας