Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Φρούριο Δήμου Σερβίων, Νομού Κοζάνης: Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!

Του Χρήστου Λιάκου, mikrovalto.gr
Όλη η χώρα σχεδόν σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ, λόγω των πολλών πυρκαγιών. Η φωτιά έχει αφανίσει εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα δασικών εκτάσεων και περιουσιών.

Λόγω του μεγέθους και της σοβαρότητας της κατάστασης, οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται και με δυνάμεις από το εξωτερικό(!!!!!!), τόσο σε προσωπικό αλλά και σε αεροπλάνα.

Πριν δέκα ημέρες ήρθε και στην γειτονιά μας. Στη ΔΕΣΚΑΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ξεσπά μεγάλη φωτιά, με τον καπνό να να ανυψώνεται ψηλά στον ουρανό. Ένα ελικόπτερο και ένα CANADAIR εμφανίζονται γρήγορα και φορτώνουν νερό από την λίμνη ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ.. Μετά από λίγο εμφανίστηκαν και άλλα δύο μικρότερα πυροσβεστικά αεροπλάνα, μάλλον άλλης χώρας. Στρίβουν πάνω από το ΠΥΞΑΡΙ και κατεβαίνουν για ανεφοδιασμό νερού στην λίμνη προς την ΕΛΑΤΗ. Επειδή η διαδρομή είναι σύντομη τα παρατηρούμε να έρχονται ξανά και ξανά. Η φωτιά κατασβέστηκε.

Και εκεί που λές όλα καλά, ξαφνικά την ΤΕΤΑΡΤΗ 2/8 ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ!!!!! Την Πέμπτη το πρωί έρχεται από το ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ προμήθεια ΜΟΝΟ σε εμφιαλωμένο νερο!!! Η παροχή νερού επανέρχεται ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/8 το μεσημέρι. ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΜΙΑ ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΜΕ ΝΕΡΟ .

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ το βράδυ αργά μας το ΞΑΝΑΚΟΒΟΥΝ το νερό!!!!!! ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΥΔΡΟΦΟΡΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΥΔΡΟΦΟΡΑ !!!!

Συνεργείο του Δήμου έρχεται στο χωριό ΚΥΡΙΑΚΗ απόγευμα. Η παροχή νερού επανέρχεται την ΔΕΥΤΕΡΑ 7/8 το πρωί.!!!!!!!!

Αφήσανε το χωριό μας χωρίς ΝΕΡΟ, χωρίς ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ για τόσες ημέρες!!!!!!! ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!!!!

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?????? ΥΠΑΡΧΕΙ????

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε ανακοίνωση στο φουμπου του 3Α3Κ που θα λέει ψευταρα και επικίνδυνο για την δημόσιο υγεία τον ....Ντοβολη πρόεδρο τρανόβαλτου που τα είπε και τα έγραψε για το φρούριο!!!!!
Και όμως υπάρχουν άτομα από τα Καμβούνια υποψήφιοι με τον Πινοκιο!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μή χειρότερα,ΑΝΎΠΑΡΚΤΟΙ.Ελευθερίου έρχεται η ώρα σου.

Ανώνυμος είπε...

ζούμε στην εποχή της πληροφορίας κι ακόμα δεν ξέρουμε τι σημαίνει ενημέρωση

Ανώνυμος είπε...

Δεν προλαβαίνουν τώρα για το νερό. Ασχολούνται με το ψηφοδέλτιο και πως θα επανεκλεγούν....

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν ασχολείται με την αριθμητική αποδυνάμωση του Δημοτικού συμβουλίου Σερβίων, που πλέον τα μέλη του είναι 19 από τους 27!!!
Με βάση την ενισχυμένη αναλογική, η πλειοψηφία παράταξη θα πάρει 13 έδρες, η μείζονα αντιπολίτευση 5 και το τρίτο 1 έδρα.
Ουσιαστικά τόσοι πολλοί υποψήφιοι, για να χωρέσουν σε 19 θέσεις του Δημοτικού συμβουλίου Σερβίων...

Ανώνυμος είπε...

Ναί,μπορούμε και χειρότερα !

Ανώνυμος είπε...

Το σύνθημα του Δημάρχου είναι...
Ναι, μπορούμε περισσότερα..
Εννοεί...
-- Θα καθαρίσει περισσότερα οικόπεδα!
-- Θα πάρει περισσότερα οχήματα για το Δήμο!
-- Θα πάρουν καινούργιο αυτοκίνητο όλοι οι δικοί του - αυλικοί!
-- Θα γεμίσει την Κεντρική πλατεία με τραπεζοκαθισματα!
-- Και πολλά άλλα όνειρα θερινής νυκτός...

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή έτσι όπως μας τα λες από την αντιπολίτευση θα εκλεγεί ένας σύμβουλος από τα Σέρβια και οι άλλοι από 4 χωριά. Έτσι δεν μρόκειται να βάλει υποψηφιότητα κανείς. Ποιος είναι σίγουρος ότι θα βγει πρώτος; Η συμπολίτευσ πόσους βγάζει από Σέρβια; Με ποια ποσοστά τα έβγαλες εσυ αυτά τα νούμερα;

Ανώνυμος είπε...

18:44 Η οποία αποδυνάμωση οφείλεται στην "ανάπτυξη" που επαίρεται ο Ελευθερίου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γκρινιάζει ο Ελευθερίου , γιατί δεν μπορεί να συνεργαστεί ούτε με την σκιά του, και πολλοί άλλοι για την απλή αναλογική. Δείτε τα τωρα

Ανώνυμος είπε...

"Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το γνωρίζεις.Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν “πρόβλημα” στην Δημοτική Αρχή δημοσιοποιώντας προβλήματα που θα μπορούσαν να λυθούν με ένα τηλέφωνο."


"Έχω απευθυνθεί στην Περιφερειακή και στη Δημοτική Αρχή Σερβίων για να τις ποτίστρες οι οποίες είναι χαλασμένες αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση

ΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΡΑΝΌΒΑΛΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Το Προφίλ μας