Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των ζημιών του δρόμου προς το Καταφύγι (θέσεις Μπιτζινίσιος, Αγιονέρι κλπ).

Ευχαριστούμε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο για την έκτακτη χρηματοδότηση με το ποσό των 500.000 € για την αποκατάσταση των ζημιών στις σημειακές κατακρημνίσεις του ασφαλτοστρωμένου δρόμου προς το Καταφύγι (θέσεις Μπιτζινίσιος, Αγιονέρι κλπ). Μεταξύ των άλλων κινδύνων από τις κατακρημνίσεις είναι και ο φόβος καταστροφής των κεντρικών εξωτερικών αγωγών ύδρευσης του Βελβεντού, όπως φαίνονται εκτεθειμένοι στα χαλάσματα της φωτογραφίας. Επειδή η μελέτη αποκατάστασης ανέρχεται στο ποσό προϋπολογισμού 800.000 €, το υπόλοιπο ποσό των 300.000 € θα διατεθεί από τον Τοπικό Πόρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ευχαριστίες οφείλουμε και στον Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη για την συμπληρωματική χρηματοδότηση.
Επιτέλους μετά από 3 χρόνια προσπαθειών του Δήμου και της Κοινότητας Καταφυγίου το πρόβλημα οδεύει προς τη λύση του.
Σημειωτέον ότι ο δρόμος από 7/7/2023 ως σήμερα είναι κλειστός στην κυκλοφορία και η Κοινότητα Καταφυγίου κηρυγμένη σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.
Ας ελπίσουμε οι διαδικασίες να είναι σύντομες και πριν τελειώσει το Φθινόπωρο η αποκατάσταση των ζημιών να έχει ολοκληρωθεί
 
Πηγή: FB Μανώλης Στεργίου

2 σχόλια:

ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

Η κακή ... κυβέρνηση που όλο κάνει "δώρα" στον Μ.Σ.

Αυτοψία ΜΠΙΤΖΙΝΙΣΙΟΣ είπε...

Με τον νέο αγωγό υδροδότησης που μισοφτιάχτηκε και είναι παρατημένος εδώ και 14 μήνες τι γίνεται; Αυτή η λύση δεν θα έλυνε το πρόβλημα του Μπιτζινίσιου που είχε πει το 2020 ο Μ.Σ. Στην ... επόμενη θητεία και βλέπουμε.

Το Προφίλ μας