Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

“Τα παράπονα στον Δήμαρχο” Σέρβια

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ στα Σέρβια,  ο κύκλος της δημόσιας διαβούλευσης που τα τελευταία τρία χρόνια πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή, σε όλες τις τοπικές κοινότητες με σκοπό, την άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση, για την καθημερινότητα και τον μελλοντικό επιχειρησιακό σχεδιασμό που αφορά τους δημότες και υλοποιεί ο Δήμος.

            Η μεγάλη συμμετοχή και η ευρεία αποδοχή της πρωτοβουλίας αυτής, που φέρει την  σφραγίδα του Δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της φετινής περιοδείας σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου και είναι σίγουρο πως θα αποτελεί θεσμικό ορόσημο για το μέλλον.

            Αυτό απέδειξε η συμμετοχή του κόσμου και στα Σέρβια, που παρά την αναβολή προ ημερών, λόγω της φωτιάς στη Δεσκάτη και την αλλαγή σημείου συνάντησης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν αποτέλεσαν αποτρεπτικό παράγοντα συμμετοχής.

            Ακολουθώντας τη διαδικασία, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ανέλυσε τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής στα Σέρβια και στη συνέχεια ο Δήμαρχος παρουσίασε το συνολικό έργο που υλοποίησε στον Δήμο, κάνοντας εκτενή αναφορά στις εντάξεις σε προγράμματα χρηματοδοτικά και μελέτες που εκπονήθηκαν επί των ημερών του, για μια σειρά έργων που χρόνια είναι σε στασιμότητα και δεν υλοποιούνται. Χαρακτήρισε μονόδρομο την αγορά του οικοπέδου για την ανέγερση και την επέκταση του Δημαρχείου και ζήτησε από τον κόσμο να βάλει πλάτη, δίνοντας του την απαιτούμενη πλειοψηφία για να ολοκληρώσει το έργο του.



 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελάω πραγματικά. Αυτό ορίζεται ως "μεγάλη συμμετοχή και ευρεία αποδοχή"; Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Εν τω μεταξύ, για ποιο λόγο αναφέρονται οι φωτιές; Τι ακριβώς έκαναν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, για να τις αντιμετωπίσουν; Ποιο το κατόρθωμα τους; Πόσο μα πόσο υπεροψία και δηθενιά; Άξιοι της μοίρας τους. Νομίζουν πως έχουν να κάνουν με ανθρώπους δίχως νόηση.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για αθρόα συμμετοχή! NOT!

Μαζεύτηκαν οι υποψήφιοι με τις γυναίκες τους να φαίνονται πολλοί μπας και γεμίσουν το φουαγιέ του πολιτιστικού, αλλά και πάλι άδειο ήταν!

Πλέον το έχουν καταλάβει πως το παιχνίδι έχει χαθεί από τα αποδυτήρια και η Σπυρίδου θα αναλάβει την ηγεσία του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Μα πραγματικά ΜΟΝΟ υποψήφιοι! Πάντως 3A3K μας ζαλισες με το οικόπεδο των προσκόπων! Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του συμβουλίου είπε να αγοραστεί 40.000 . Και πολλά είναι. Τι άλλο θα το κάνουν; Ποιος άλλος τα θέλει; Κανείς! Από την άλλη γιατί να επεκταθεί το δημαρχείο και να μην ανοίξει η κουβέντα να πάει στο τουρκικό σχολείο που κάθεται ; Αλλά ξέχασα πουλάς το παραμύθι για το πανεπιστήμιο που δεν έχει ιδέα!!!! Η να χτιστεί άλλο στην είσοδο των Σερβίων να μην εγκλωβίζεται πια ο κόσμος από τα χωριά στην πλατεία και τις ανηφόρες και ας μείνει το καμένο κτήριο για εκδηλώσεις στην αίθουσα που έχει . Αλήθεια το πόρισμα της πυροσβεστικής που είναι;
Πάντως για να έχεις σαν θέμα την αγορά του οικοπέδου δείχνει απλά την ένδεια έργου. Τι άλλο να πεις ; Αλήθεια πώς δεν είπες για την επιτακτική ανάγκη να αγοραστούν ανοιχτές πισίνες;
Πάντως να είναι στον ίδιο χώρο αντιδήμαρχος και υποψήφιος μαζί με τον πατέρα εργολάβο καθαριότητας του δήμου ε μονο στην Ελλάδα θα συνέβαινε!

Ανώνυμος είπε...

Η εικόνα μιλάει από μόνη της,απογοήτευση.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Φροντιστιριακές παραδώσεις ολιγομελων τμημάτων μοιαζουν τα παράπονα στον δήμαρχο. Αναπάντητη παραμένουν ακόμα τα SOS ερωτήματα των 3Α Και 3Κ που σε λίγο θα γίνουν και 3Χ.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς φροντιστήριο. Που όλοι πρέπει να ακούν τον "δάσκαλο" που έχει την αυθεντια σιωπηλοί . Γιατί αν τολμήσει κάποιος και ρωτήσει κάτι...όπως ας πούμε στο Τρανόβαλτο που σε ήρεμο τόνο ρώτησε ο ντοβολης κάτι και γνωστός επιστήμονας αντιδήμαρχος σηκώθηκε και του επιτέθηκε φραστικά μεχρι που ακούστηκε "ήρθες στο χωριό μας να μας δείξεις" και ο Ελευθερίου είπε "Άστον μην του μιλάτε" σε μια καλοστημένη φάρσα καλού δημαρχου-κακου αντιδημαρχου

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα συμπληρωσει συνδιασμο και θα γίνει ρομπα. Μαζι με ολους που εχουν ανακοινωθεί ως υποψήφιοι. Ετοιμαστείτε για γέλιο τρικούβερτο

Ανώνυμος είπε...

7/8/23 16:55

Είδη τρώει άκυρα από πολίτες .

Ανώνυμος είπε...

Κατέβει δεν κατέβει στις εκλογές ο Ελευθερίου,ακριβώς το ίδιο είναι.Γίνεται;Ναί γίνεται.

Το Προφίλ μας