Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

2 νέες Υποψηφιότητες με το συνδυασμό της Λαζαρίτσας Σπυρίδου “Στάση Σερβίων”

2 νέες Υποψηφιότητες με το συνδυασμό της Λαζαρίτσας Σπυρίδου “Στάση Σερβίων” 




 


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος είναι μόνιμος κάτοικος φρουρίου. Ο Ελευθερίου κατεβάζει έναν πρώην ειδικό συνεργάτη μόνιμο κάτοικο Κοζάνης.
Που είναι ο Ελευθερίου και ο Μπουκουβάλας να πουν για τους "Κοζανίτες που θέλουν να κάνουν κουμαντο στα Σέρβια"; Και να αναρωτιούνται "που μένουν οι υποψήφιοι"

Ανώνυμος είπε...

Από ότι φαίνεται φίλε μου έχεις δίκαιο
Τι δουλειά έχουν αυτοί που μένουν σε αλλά μέρη να θέλουν να καθορίζουν τη ζωή μας, να καθορίζουν τη ζωή αυτών που μένουν και αγαπάνε αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Δεν ξέρω αν το έκανες από αφέλεια η δεν το γνωρίζεις!

Η κυρία Σπυρίδου (από ότι φαίνεται την στηρίζεις και καλά κανείς) δεν έμενε και δεν μένει στον Δήμο μας, αλλά είναι μόνιμος κάτοικος ΚΟΖΑΝΗΣ και καλά κάνει γιατί δεν είχε ποτέ και δεν έχει καμία σχέση με τον δήμο Σερβίων.
Άρα κατά τα λεγόμενα σου δεν έπρεπε να είναι υποψήφια και να θέλει να είναι δήμαρχος σε έναν δήμο που δεν ανήκει και δεν γνωρίζει.

Λοιπόν φίλε γνωστέ άγνωστε
πρόσεχε, ενώ προσπαθείς να ρίξεις λάσπη και να κάνεις κακό στον Δήμαρχο κανείς κακό σε αυτήν που υποστηρίζεις.
Πρέπει να ξέρεις ότι η κακιά και το μίσος που εκπέμπεις είναι κακός σύμβουλος για τον δήμο μας, που δήθεν ενδιαφέρεσαι.
Παρόλα αυτά εγώ εύχομαι και στους τρεις υποψήφιους καλό και έντιμο αγώνα και ας αφήσουμε τον κόσμο να αποφασίσει.

Ανώνυμος είπε...

Άγνωστες/η 09.08
Καμία λάσπη δεν ρίχνω. Χρησιμοποιώ τα λόγια τους που έχουν πει κάτι επανάληψη πολλές φορές για ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Το ποιος πετά λάσπη το ξέρουν δημοσιογράφοι, πολίτες συνδημότες μας αλλά και από άλλους δήμους εργαζόμενοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Και μάλιστα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς καν να είναι πατάτες αυτοί που δέχονται τις προσβολές!
Εμένα καθόλου δεν με πειράζει που μένουν. Ο Κωνσταντόπουλος πχ που μένει στην κοζανηποναει τον τόπο του και το έχει αποδείξει με τόσες θητείες στα δημοτικά! Και υπήρξε Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΓΟ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ (ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΗΜΩΝ!)
Οπότε αν δεν καταλαβαίνεις την ειρωνία τι α πω
Προσωπικά ούτε που πίνουν τον καφέ τους με νοιάζει ουτε ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΦΕ!

Ανώνυμος είπε...

Και ο Κοσματόπουλος δεν είχε καμία σχέση με τα Σέρβια τον βγάλατε δήμαρχο

Ανώνυμος είπε...

9.08 η δημοτική αρχή είναι ομάδα. Αλλά που να το καταλάβει κάποιος που απαιτεί την ενός ανδρός αρχή και απόλυτη υπακοή από αντιδημάρχους συμβούλους και πολίτες! Ακούσατε αντιδήμαρχο επί 4 χρόνια; Δύο τόλμησαν να μιλήσουν και έφυγαν άρον άρον όταν είδαν που έμπλεξαν. Και ένας άλλος που μόνο έβγαζε νταηλικι! Τέρμα αυτά. Επιστροφή στην δημοκρατία. Πάντως όντως τον γιατρό εσείς τον βγάλατε και μάλιστα στήριξε Ελευθερίου το2019. Τότε που ήταν κάτοικος ο δήμαρχος Κοσματοπουλος;

Ανώνυμος είπε...

Με αυτη τη λογικη ρε Λεβεντη κακως μπαινουν και υποψηφιοι απο τα Χωρια.Επρεπε να υπαρχουν υποψηφιοι Μονο Σερβιωτες.Ολοι οσοι εκλεγονται να ειναι μονο Σερβιωτες.Τι μας θελετε τους χωριατες αφου δεν κατοικουμε μονιμα μεσα στα Σερβια.Γιατι δε Ζητατε να μας στειλετε Στην Ελλασονα στη Δεσκατη στο Βελβεντο η στην Κοζανη.Πατε καλα ρε Πρωτευουσιανοι των Σερβιων;;;;

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζουμε στη Διαύγεια τα παρακάτω και ρωτά ευθέος επιτρέπετε σε εκλεγμένο αντιδήμαρχο να του ανατίθενται εργολαβικές εργασίες στο Δήμο Σερβίων? Ο νόμος από όσο γνωρίζουμε το απαγορεύει αυτό και σε βαθμό πρώτης συγγένειας εδώ τώρα τι ακριβώς συμβαίνει ?


https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%92%CE%9B%CE%9C46%CE%9C%CE%9D%CE%A3%CE%97-%CE%9D%CE%9E%CE%A4?inline=true&fbclid=IwAR3GP0AyxFLMKrYnRq865NEoqYQENWm_7mXvSHUOqM07H6CSTX5-CDUawyM


https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%9A6%CE%A446%CE%9C%CE%9D%CE%A3%CE%97-2%CE%93%CE%97?inline=true&fbclid=IwAR3FXjmzq5B94uA_SvQ4-hEEvPIOuXF5kOuCvi7CC9MTBOwxTybGSLMg0Gs

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι δικηγόροι εδώ μαζεύτηκαν...
Να θυμάστε η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

Το Προφίλ μας