Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Ο Κυριάκος Τσολακίδης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη θα είναι υποψήφιος με την παράταξη "Στάση Σερβίων"

Ο Eκπαιδευτικός, Διευθυντής του Γυμνασίου Σερβίων και πρώην Διευθυντής του ΕΠΑΛ Σερβίων, Κυριάκος Τσολακίδης, υποψήφιος με την παράταξη "Στάση Σερβίων"

 

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ομαλά ομαλά τις ανακοινώσεις, γιατί είναι δύσκολη η διαχείριση της "χολής" που εκτοξεύουν ορισμένοι.
Εύγε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το έργο δείχνει πολλά. Το πιο καλό ΕΠΑΛ στο νομό Κοζάνης έστψ και εάν δεν αξιώθηκε ο Δήμος τα τελευταία 4 χρόνια να βγάλει ένα συγχαρητήριο μήνυμα για τις επιτυχίες του σχολείου, ένας άνθρωπος με ήθος, σεμνός και πραγματικά ενεργός πολίτης. Ένας άνθρωπος που του απονέμουμε τον τίτλο Δάσκαλος.

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

Συγχαρητήρια Κυριάκο, είσαι πανάξιος με ήθος και γνώσεις. Είναι δεδομένη η αναγνώριση του έργου σου στο ΕΠΑΛ. Ανθρώπους με πολιτική και κοινωνική παιδεία χρειάζεται ο Δήμος μας. Η υποψηφιότητά σου συνιστά αναβάθμιση στελεχιακού δυναμικού σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι καλόν αγώνα και καλή επιτυχία. Τη δική μου ψήφο την έχεις. Καλή δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Κυριάκο. Είναι ενθαρρυντικο να ασχολούνται με τα κοινά άνθρωποι του επιπέδου Τσολακιδη.

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία κύριε Διευθυντά!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Κύριε

l deliniotis είπε...

Καλό θα είναι να είναι επώνυμα τα σχόλια
Από ευγενει εύχομαι.προσωπικη επιτυχια

l deliniotis είπε...

Καλό θ είναι να είναι επώνυμα τ Σχολια
Εγώ θα ευχηθω προσωπική επιτυχία στον Φιλο Κυριακο
Λ Δελινιωτης

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ. είπε...

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ΕΠΑΛ Σερβίων πετούσε και αντι να το εκμεταλευτουν οι τοπικοι άρχοντες απο ζηλια και κακια πετουσαν αετο....Εύγε Κυριάκο

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Κυριάκο.Αν και προερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους η στήριξη είναι δεδομένη γιατί ο Δήμος Σερβίων έχει ανάγκη από ανθρώπους με το ήθος και τις δυνατότητες σου.

Ανώνυμος είπε...

Τι να εκμεταλευτούν εδώ τόσα χρόνια δεν είπαν ένα συγχαρητήρια στα παιδιά και στους καθηγητές άμα δεν ήθελαν στον διευθυντή

Ανώνυμος είπε...

Σιγά σιγά ανεβαίνει το επίπεδο και αυτό είναι καλό για τον τόπο μας.Η προσωπικότητα και η ικανότητα του Κυριάκου Τσολακίδη είναι αποδεδειγμένη.Να πώ καλή επιτυχία,με την νίκη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΙΔΟΥ
Ετσι όλοι οι σοβαροί άνθρωποι μαζί. Χωρίς κομματα στην αυτοιοικηση.
ΧΑΡΗΚΑ πολυ για την επιλογή σου

Ανώνυμος είπε...

καλο θα ηταν να μην κατεβασουν συνδιασμο εαν βεβαια μπορουν να βρουνε ατομα διοτι ο κ προεδρος του δημοτικου συμβουλιου τσακωθηκε με ολο τον κοσμο βεβαια το επιπεδο του ειναι φροντηστηριο γυρο συζητηση με το Γιωργο και πισω παλι τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτους κολους Δημαρχε σε κατασρεψανε οι αυλοκολακες που εχεις ακομα διπλασου διοτι μολις χασεις μην ηδατε τον παναη

Το Προφίλ μας