Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Σκληραίνει τη στάση της η ΝΔ για τον Αμανατίδη: «Δεν διαπραγματευόμαστε με μικρούς ανθρώπους»- Μήνυμα απόλυτης στήριξης σε Κασαπίδη και άμεση διαγραφή όσων στηρίξουν το «αντάρτικο»

του Ζήση Πιτσιάβα από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ

Σκληρή στάση αναμένεται να κρατήσει η ΝΔ, απέναντι στα στελέχη της στη Δυτική Μακεδονία τα οποία θα επιλέξουν να κατέβουν ή να στηρίξουν το Γιώργο Αμανατίδη στην Περιφέρεια, απέναντι στην επιλογή του χρισμένου από το κόμμα Γιώργου Κασαπίδη.

Όπως σας ενημέρωσε από χθες ο «Π» η σύσκεψη για το θέμα Αμανατίδη και το «αντάρτικο» στη Δυτική Μακεδονία, έγινε σε βαρύ κλίμα, ενώ τα κομματικά στελέχη αποφάσισαν να σκληρύνουν τη στάση τους απέναντι στον πρώην Βουλευτή Κοζάνης.

Άνθρωποι που χειρίζονται τα θέματα της αυτοδιοίκησης, επεσήμαναν πως η ΝΔ δεν κάνει εκπτώσεις στις επιλογές της και δεν θα ανεχθεί τον «πολιτικό τυχοδιωκτισμό» ορισμένων που αποφάσισαν να πάνε κόντρα στην επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παράταξης.

Οι διαγραφές θα είναι η πρώτη επιλογή, ενώ είναι ξεκάθαρο το μήνυμα της απόλυτης στήριξης προς το Γιώργο Κασαπίδη.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για το Γιώργο Αμανατίδη, λέγοντας με νόημα πως «η ΝΔ είναι πολύ μεγάλη παράταξη για να διαπραγματεύεται με μικρούς ανθρώπους».

Φαίνεται πως η ΝΔ έχει βάλει στο στόχαστρο πλέον την περίπτωση της Δυτικής Μακεδονίας , προσπαθώντας να επιβάλλει και στα τοπικά στελέχη της να στηρίξουν το Γιώργο Κασαπίδη, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να μπορεί να αντιμετωπίσει τις μαζικές διαρροές προς την υποψηφιότητα του Γιώργου Αμανατίδη.

Ζήσης Πιτσιάβας

Πηγή: e-ptolemeos.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κατά τα άλλα δημοκρατία

Ανώνυμος είπε...

Με κάλυψε το παραπάνω σχόλιο!!!

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

"Οι πολίτες δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου, απλώς καλούνται να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που υποδεικνύει το σύστημα. Ουσιαστικά δηλαδή καλούνται να νομιμοποιήσουν δια της ψήφου τις επιλογές που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. Αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια". (καθ. Γιώργος Κοντογιώργης).

Η ψήφος δηλαδή καταστρατηγείται ως θεσμικό άλλοθι, μεταστρέφεται σε πρόσχημα χαλκευμένης ψευδοεπιλογής και υπονομεύεται σε αντικείμενο που προσφέρει ψευδαίσθηση δημοκρατίας. Παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Αναγκαστικά, επιλέγεις για μένα, αυτό που έχω προεπιλέξει εγώ για σένα.

L’ etat c’est moi.

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείστε, το παιχνίδι είναι στημένο από την ίδια την Νέα Δημοκρατία ο Αμανατίδης θα πάρει μία μεγάλη μερίδα του ΠΑΣΟΚ και όσους δυσαρεστήθηκαν με την Νοδούλα και στον δεύτερο γύρο θα στηρίξει Κασαπίδη. Θα είναι αληθινή η όλη πρόθεση του να είναι ανεξάρτητός εάν στον Δεύτερο γύρο βγει φανερά και στηρίξει τον Χάρη τον Κάτανα.

Ανώνυμος είπε...

ναι μας τρομαξατε!!

Ανώνυμος είπε...

κοτουλες και τριανταφυλλα ειδαμε απο τον κασαπιδη. φτανει τα ιδια καθε φορα

Ανώνυμος είπε...

Οι μικροί άνθρωποι σας έβαλαν σταυρο και σας ψήφισαν. Ωραία η δημοκρατία σας.

Το Προφίλ μας